שלום לכולם

lekner

New member
שלום לכולם

שלום לכם פעם ראשונה אצלכם בפורום קבוע בחשמל ותאורה אני בן 31 רקע בהישרדות קארטה ואייקידו הפסקתי עם אייקידו עקב בעיה במפרק ואני לא חושב שהבעיה תפריע בקפוארה כיוון שהתנועה היא בכיוון נגדי מאייקידו עכשיו לעיקר אני מאוד רוצה ללמוד קפוארה השאלה האם זה לא גיל מאוחר לדעתכם להתחיל עקב התרגילים הקשים יחסית הילדה שלי בת 6.5 כבר רשומה והתחילה ללמוד יש לציין שאני בכושר טוב ועד לפני שלוש שנים הייתי עושה פליק פלאק וסלטה לאחור בחוף הים אומנם אבל בכל זאת כבוד לא?
תודה על תגובתכם

הראל CDO

New member
אין שום דבר שימנע ממך להנות בקפוארה

(חוץ מזה שלא תנסה
) בהצלחה!

lekner

New member
עוד משהו אני בטוח יהנה אך

האם אתה מכיר מישהו שהתחיל בגיל כזה? אני לא רוצה ללמוד רק כדי להנות אלא גם כדי להיות טוב תודה על התגובות

הראל CDO

New member
אכן כן

אני מכיר אחד שהתחיל בגיל שלושים ומשהו - ומתאמן כבר 4-5 שנים והיה למורה שלי תלמיד שהתחיל להתאמן רק בגיל 45 בערך (אבל זה לא חכמה, הוא ברזילאי
)

Arrogante

New member
אני מכיר...

בן אדם שהתחיל בגיל 40 והוא יותר מבוגר מהמאמן שליי ובכלל יש המווון בקבוצה שלי שהם בני 30+ ומתאמנים ולא מביישים גם ברזילאים בני 16 17... תאמין לי אין גיל לקפוארה....(אלא אם כן אתה בן 346346 וקצת קשה לך לעשות ג'ינגה אז אפשר ללמוד רק לנגן ולשיר חח)

lekner

New member
תודה רבה העידוד עזר יום

רביעי שעה 21:00 אני מתחיל

lekner

New member
כנראה הוא היחיד באילת נראה לי וכמו

שאמרתי זה יהיה השיעור הראשון שלי אבל אני חושב שכן כי אם אני לא טועה הילדה שלי לומדת אצל אחד בשם נימרוד כנראה זה הוא היה לי כרטיס שלו אך הילדה הקטנה השניה שלי איבדה אותו למסור לו משהו? במידה וזה הוא?

lekner

New member
תגיד לי איך מקבלים את השמות

המגניבים האלה אני למשל נראה כמו קרנף רחב ובריא אז מה יקראו לי קרנפי?
זה עזר לי באומנויות הקודמות כנראה שעכשיו אצטרך לאכול פחות

מתישהו

מתישהו, מישהו, מסתכל עליך ואתה ממש מזכיר לו משהו, אז הוא מדביק לך את השם וככה זה נשאר. בד"כ מי שעושה זה המדריך שלך או מדריך אחר (ישראלי או לא ישראלי), אבל כבר היו מקרים שחברי הקבוצה פשוט החליטו להדביק למישהו כינוי וככה זה נשאר.

lekner

New member
מסרתי לו ד"ש

בנייד כי הוא לא ענה היום אבל לא שאלתי על העין? מה קרה? יצא משחק לא כלכך טוב? וחברה כל יום אני מתאהב בקפוארה יותר ועוד לא התחלתי להתאמן אני רק רואה סרטים וקצת עושה ג'ינגה ומשלב מאי-גרי(בעיטה ישרה)וכו........

הראל CDO

New member
חכה שתרגיש קצת את הקפוארה

ובעיקר את ההודה - המעגל שבו משחקים. יש בקפוארה הרבה מעבר למה שאפשר לראות - וצריך להרגיש את זה!

למעלה