שלום לכולם

שלום לכולם

אחרי חודש של היעדרות בגלל מילואים, חופשה בחו"ל ומחשב מקולקל אני שמח לחזור לפה ולהתעדכן על כל מה שפספסתי בחודש האחרון. עכשיו רק נשאר לי לחזור לעבודה בעוד יומיים ונראה לי שלא יהיה לי קל מבחינה מנטלית כי התרגלתי לא לעבוד. ידוע לכם אם יש כזו תופעה "דיכאון פוסט חופשה מהעבודה"או משהו כזה? קרה לכם? אם כן אז מה עשיתם? כי אין לי ספק שביום רביעי אני הולך לחטוף אותו בגדול.

אתמול חזרתי מסופ"ש ארוך

היתה שביזות, אבל לא ממש נורא... מה שכן, לא הייתי כל כך מאופסת והיו לי שיחות נורא נורא ארוכות. בהצלחה

זה נורא קשה

מוכר וידוע אני מסוגלת לזייף מחלות ביתר קלות וככה במשך שבוע הייתי מגיעה כל פעם לשעה אחת יותר עד שהתרגלתי לחזור לכושר מלא...

אני כבר לא צריך לזייף מחלה

אני באמת חולה מאתמול ככה שהרווחתי עוד יומיים בבית. אולי זה פסיכולוגי אצלי בגלל העבודה שמתקרבת ובאה?

זה בדיוק זה

אצלי בעבודה הקודמת הייתה בעיה אחרת המרכז הזמנות שעבדתי בו היה חלל גדול ולא היה שם מיזוג מרכזי אלא מספר מזגנים שעבדו, החלונות תמיד היו סגורים ולא היה מי שדאג לאוורר (מה גם שבעמדת אחמ"שים היה חום איימים ולכן הם לא נתנו לאף אחד לפתוח חלונות... השילוב של הכל גרם בין השאר להרבה חיידקים להסתובב ולהרגשת מחנק ובחילות רבות בקרב האנשים דבר שתרם להיותי "חולה" לא הייתי לא מגיעה אלא הייתי מגיע ויום אחד הולכת אחרי שעתיים... יום למחרת אחרי שלוש וכן הלאה...

ברוך שובך ../images/Emo20.gif

אני מניחה שכאשר סוף סוף אחזור לעבוד, יהיה לי מאוד קשה להסתגל לחזרה לסטטוס של "עובדת", לאחר חופשה של כמעט שנה...

למעלה