שלום לכולם

Jifannit

New member
מוזר? Oo

ממש ממש לא! H"p שולטטט *.* אמממ, וולקאם! ^.^ אני נעמה, נעים להכיר (הכינוי- השם של הכלבה שלי)!

ת`אמת?

הרבה מרימים גבה ששומעים שבן 20 אוהב את ספרי הארי פוטר.ממה זה נובע? גם אני עד לפני 5 שנים כך חשבתי עד שקראתי את הראשון ונמכרתי

Jifannit

New member
אלה שמרימים גבה לא קראו את הספרים.

מאה אחוז לא קראו. אם הם היו קוראים אותו, הם לא היו מרימים גבה, כי הם היו יודעים עד כמה זה ממכר וכובש. הארי פוטר, לפי דעתי, למרות שהוא מכוון לנוער, הוא לכל הגילאים. כל אחד יכול למצוא בו נקודה שהוא מתחבר אליה, זה בטוח.

N o A 1 1

New member
../images/Emo13.gif

יש לי איזה מורה בת 100 בערך שקראה ונהנת מהארי פוטר..
זה נורמלי לחלוטין קשה לא להתמכר לספר הזה..

N o A 1 1

New member
חיחיחיחיחיחיחי

טוב לא בת 100 אבל היא תהיה בקרוב..(טוב נו היא בסביבות ה40 אבל יש לי נטיה להגזים)

Roonil Wazlib

New member
אני חייבת להעיר משהו...

אי אפשר להגיד שום שבר מעבר ללהנות ולהתמכר. אני לא יכולה בשום אופן להגיד שזה הספר שהכי אהבתי. ה"פ לא מתקרב לזה, אבל זה ספר שקל להתמכר אליו. אני לא יודעת למה. אולי בגלל שהוא מלא ברמזים וההמשך תמיד יבוא. אחרי השביעי אנשים שיתחילו לקרוא לא יתמכרו כ"כ. למישהו יש סיבה יותר טובה למה כ"כ קל להתמכר לספר למרות שהוא לא קרוב להכי טוב?

Roonil Wazlib

New member
אנשים שלא קראו מרימים גבה כי

הארי פוטר דורג בהתחלת דרכו כספר ילדים. עכשיו...טוב נו, עכשיו אפשר לראות שזה לא בדיוק...

תגיד זה מוזר שאני בת 16 ועדיין רואה

ערוץ הילדים? יש לך איזשהוא תסביך? בכל מקרה, אם זה מעודד אותך, גם סבתא שלי קוראת את הסידרה, והיא בת 60+...

Jifannit

New member
אני אישית מכירה אנשים בני 20+

שרואים ערוץ הילדים. טוב, הם רואים אינויאשה. אבל זה עדיין ערוץ הילדים! D:

וחוצמיזה

שאלתי אם זה מוזר. לא אמרתי שזה מוזר.גם לראות ערוץ הילדים.הרבה יחשבו שזה מוזר

למעלה