שלום לכולם

mbar30

New member
אני בת 34 וקוראת בשמחה, אהבה

לספרים היא עולם ומלואו ופותחת פתח לדמיון שאין להרבה אנשים. אני אפילו מספרת לבני בן ה5.7 את הסיפורים בערבוביה וכשיתחיל לקרא הוא יהנה...

ענבל30

New member
בן 20? ממש ילד ../images/Emo13.gif

אבל האמת לא הייתי רחוקה ממך בגיל כשקראתי את ההארי פוטר הראשון שלי... היום אני בת 33 אמא לילדה בת 4 (שלפעמים אני מספרת לה על הארי פוטר ויש לה מושג יפה מיהו, אם כי ברגע שאני אומרת "הוגוורטס" העניין שלה מתפוגג
) וקוראת נלהבת (מדי?) של הארי פוטר. כאן בפורום אני בעיקר קוראת, אבל מדי פעם יוצא לי לענות או להתייחס... נדיר, אבל קורה...

זה מאד מוזר

סתם, גם אני בת 20 ומכורה לסדרת הארי פוטר, אל תרגיש רע. מקסימום אם שואלים תחביא את הספר מאחורי הגב ותגיד שאתה קורא את "הח' ועונשו". הם באותו עובי בערך.

your avi

New member
האם מתביישים בהארי פוטר?

מה? אני רוצה לדעת, את באמת עושה את זה? אני דורשת ממך לצאת מהארון ולגלות לעולם שאת בת 20 ואוהבת הארי פוטר. אין שום רע בזה! חחח... אני ממש משועממת.

Minerva

New member
עידוד...../images/Emo140.gif

אז נתחיל בזה שאני אהיה בקרוב בת 21... ותראה את הניקניים שלי. אמנם אני כבר לא פריקית עד כדי כך משוגעת כמו שהייתי... אבל עדיין יש לי שרידים- למשל צעיף גריפינדור. מה שנחמד, זה שאם מישהו ירצה לצחוק עלי על כך שאני הולכת איתו, הוא ייצטרך להתוודות על כך שהוא יודע מה אומר הצעיף ובכך להפגין בקיאות מסויימת בעצמו... מה שאומר, שזה לא ייקרה.
מה עוד- נהגתי להיות כותבת פעילה באיזה פורום באנגלית, שהגיל הממוצע בו היה 24... והיתה גם בחורה מקסימה בת 50. אז זהו, תהיה גאה!

Minerva

New member
מישהי קנתה לי...

בצ'יינה טאון. אצל איזו זקנה, שלא נראה שהיא יודעת משהו על הארי פוטר, אלא על סריגה בלבד.

Jifannit

New member
אוה :)

באמת יהיה נחמד אם יהיה לי צעיף בצבעים של גריפינדור :p אני אבקש מסבתא שלי לסרוג לי! D:

קטרפי

New member
באמת נחמד ../images/Emo110.gif

לי יש צעיף בצבעים של הפלפאף. הבעייה זה שאין עליו גירית, וכתוב עליו בית"ר ירושלים

G e o r g i a

New member
זה אומר ש...

בעוד שלוש וחצי שנים אני אמורה להפסיק לאהוב את הארי פוטר? ממש לא מוזר.

דרך הגב

כשהתחלתי לקרוא את ספרי הארי פוטר, אמא שלי כבר קראה את כל אלו שיצאו אז (למעשה היא שדדה אותם מאחותה)והיתה צריכה לשכנע אותי לקרוא גם כי אני לא רציתי. ושתבינו - שתיהן בנות 40 פלוס, אז בנאדם בן 20 שקורא הארי פוטר הוא ילדון יחסית אליהן.

למעלה