שלום לכולם

• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

LCA

New member
שלום לכולם

אני עובדת עם אנשים עם פיגור שכלי ומחלות נפש, יש לי מבער בכיתה בה אני עובדת עם החניכים שלי ורציתי לדעת איזה שמן לשים במבער כדי לעשות אוירה רגועה, שקטה ולא משהו שיעיר וימריץ אותם כי גם ככה הם נמצאים באי שקט נפשי משל עצמם... מקווה שהבהרתי את עצמי תודה לעונים

saritsh

New member
שמנים אתרים מרגיעים:תפוז, תפוז מר,

עלי הדרים ומדרינה, ולבנדר. אני אישית מאוד ואהבת את השילוב של לבנדר ועלי הדרים להרגעה. שימי במבער מים רותחים ו 3-5 טיפות סה,כ, בשמנים מתנדפים תוך 40 דקות בערך אך נשארים בחלל בחדר. מה שחשוב שאלו לא יהיו תמציות ריח אלא שמנים אתרים מהאיכות הטובה ביותר. בהצלחה

רציתי לומר ../images/Emo91.gif

שכדי שיהיה אפקט רציני להרגעה , צריך הרבה שמנים יקרים במבער , אלא אם המקום קטן, אני ממליצה לעשות תערובת שמנים מרגיעים , ולמרוח על ידיהם עד שזה נספג בגוף , עובד ביעילות גדולה בהרבה ממבער ...
אריאלה באהבה

saritsh

New member
הדפה- ההשפעה מהירה ועדינה יותר

במריחה רצוי לבדוק קודם אם הם לא דוחים את השמנים וכמובן צריך לעשות תערובת על שמן בסיס. ומכיון שאת לא במקצוע כדי לדעת איך ובאיזה מינון, בכל זאת הייתי ממליצה לך על הדפה במבער. לא צריך שכל הזמן יהיו שמנים במבער, אולי להדליק אותו כמה פעמים ביום, זה גם פחות "פולשני" ופחות מרתיעה.

shloמי

New member
../images/Emo39.gifשלום לך LCA

מאחר שחלק גדול מאנשים אלו מקבלים תרופות, הייתי מציע לך לבדוק את השמנים שיכולים לגרום להם לרגישות יתר ולהתמקד על שמנים נייטרלים. הדרך הכי טובה זה לתת להם להריח את השמנים ולבדוק מה נעים להם יותר, מה גם שמצבי הרוח שלהם משתנים בצורה קיצונית.
בהצלחה LCA בברכת אור ואהבה שלומי

למעלה