שלום לכולם!

rickysofer1987

New member
שלום לכולם!

אני כותבת כאן פעם ראשונה בתקווה להעמיק בתחום במשך השנים. אני כיום בת 18 ועד היום לא ידעתי מה אני רוצה להיות/ללמוד? לאחרונה התחלטתי לנסות לראות איזה מקצועות נשמעים לי רלוונטיים לגבי ואני מודה מקצוע האדריכלות נשמע מצוין. הבעיה שלי היא איך אני באמת יודעת אם המקצוע מתאים לי? מקווה שתוכלו לעזור

אממ מנסה לענות לשאלתך

לפני הכל אני רק בת 16 , ואני לומדת במגמת אדריכלות. אז אני לא הכי מומחית בעניין. ולשאלתך: אם את אוהבת לסרטט/לעצב/ וכל דבר המתקשר לאדריכלות. אז אולי זה המקצוע בשבילך.. את צריכה הרבה סבלנות בסרטוט,ראיה טובה לפני הנולד{אם את מסרטטת בית, את כבר יכולה לראות איך הוא יהיה בסוף},רעיונות. בעיקרון ענף הבנייה נחשב מאוד ויש לו את הרווחים שלו, לדעתי לפחות. כדאי שתיכנסי לטאגליינס/מאמרים או בכלל אתרים ברשת ותקראי.. ואם זה ממש ימשוך את תשומת ליבך אז תבררי בקשר לעניין עוד פרטים. סליחה שזה כזה מעורפל, אבל זה דעתי, ותשובתי לשאלתך. חכי שמנהל הפורום יענה לך.. הוא יעזור לך יותר ממני.

*GormE*

New member
לפני שאת מחליטה

תשבי עם עצמך ותנסי לחשוב איזה מקצוע הכי מתאים לאישיות שלך, כמו שאת מכירה אותה היום. אם יש כמה דברים- תנסי קצת מכל דבר לפני שאת מחליטה. אני התחלתי ללמוד ביולוגיה באו"פ ומתוך הקורס גיליתי שזה מקצוע שמהותית לא מתאים לי לאופי, אבל יש לך מלא זמן להגיע להחלטה הזו והכי חשוב שהיא תנבע ממקום עמוק ולא מלחץ של להחליט. בהצלחה!

*GormE*

New member
ד.א

אני עוד לא התחלתי ללמוד, אני מתחילה השנה ללמוד אדריכלות, ואני רעבה להתחיל כבר...

למעלה