שלום לכולם

שלום לכולם

הייתי פה פעם וחזרתי, חזרתי בזכות המשחק החדש (NFL 06) שיצא לא מזמן. כשהתחלתי להתעניין בבייסבול התחלתי בגלל שהתחלתי לשחק במשחק MVP BASEBALL 2005 ובגלל זה רציתי לדעת איך משחקים וככה למדתי את המשחק והיום אני מעודכן בכל מה שקשור לקבוצה שלי (שיקאגו קאבס). כבר יצא לי לשחק בNFL 2004 (בגלל זה הגעתי לכאן לפורום בפעם שעברה) אבל היו בעיות במשחק אצלי לא עבד טוב ככה שויתרתי, עכשיו לכבוד צאת המשחק החדש החלטתי לחזור לפוטבול, יש פה כמה שמבינים איך לשחק במחשב בNFL ? כי המשחק במחשב קשה מאוד ! השליטה מאוד קשה יש מלא מקשים שאני לא מבין מה הם עושים (אני לא כל כך מבין בפוטבול, אני בתהליך למידה). אז אני אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי להשתלב בNFL 06 וללמוד לשחק את המשחק כמו שצריך, כי אני בטוח שאם אני ילמד לשחק את המשחק דרך NFL 06 אז יהיה לי קל יותר להיכנס למשחק במציאות. ודרך אגב למי שלא זוכר אני אוהד את מיאמי דולפינס, רציתי את האיגלס אבל זה לפני שידעתי שיש את מיאמי דולפינס ! ואם אתם שואלים למה אני אוהד את מיאמי דולפינס בגלל שאני אוהב את מיאמי ואני אוהד את מיאמי בכל ספורט (כדורסל,בייסבול-הם הקבוצה השניה שאני אוהד אחרי הקאבס, פוטבול...)

Yo-man

New member
ברוך שובך ../images/Emo24.gif

לגבי המשחק - אני אמור לקבל אותו תוך שבוע, ואני אבדוק מה העניינים שם. אני משער שהכפתורים שאתה לא מכיר הם למשל תנועות עם הכדור. הכפתור לא עובד לפני שהכדור מגיע לידיו של הרסיבר או הרץ, ואז פכתור אחד שולח יד קדימה (כדי לדחוף את מי שבא לתקת את מחזיק הכדור), או קפיצה קטנה ומהירה ימינה או משאלה, להמנע ממתקל שקופץ עליך, או סיבוב במקום (מאוד עוזר בתיקול תוך ריצה, פחות בתיקול קרוב ללין - בגלל צבירת המהירות), וכו'. תתחיל בלי הכפתורים האלה, וכשתשלוט במסירות והתפיסות תתקדם. לגבי הדולפינס - העונה יש להם את לוח הזמנים הכי קשה ב-NFL (ביחס לאיך שהם סימו את העונה בשנה שעברה ואיזה קבוצות הם יפגשו העונה). אבל עם ריקי וויליאמס (הרץ האחורי שהבריז להם בעונה שעברה ועכשיו חזר באותה פתאומיות) יכול להיות שהם יחוו איזו התאוששות. בכל מקרה, טוב שחזרת ושתהיה עונה מצויינת

Amir BA

New member
אהלן אליקו

טוב לראות אותך גם כאן. הולכת להיות עונה מעניינת מאוד. להיות אוהד דולפינס בימים אלו זו לא משימה קלה ואני שמח שיש לי עוד משהו לאהוד איתו את הקבוצה. שנה שעברה היתה שנה קשה מאוד והשנה אנחנו רק רוצים שיפור קל. כמו שאמרתי לאסף (Pirates to the champ), בגלל שאני נמצא איתכם גם בפורום בייסבול אם יש לך שאלות תרגיש חופשי לשאול פה בפורום את כולם או אם רתה רוצה אתה מוזמן לשלוח מסר. בכל מקרה שתהיהי לכולנו שנה מעניינת. GO DOLPHINS

zipfer

New member
היי

אני חרשתי את nfl 2005 והאמת שהמשחק נהייה די פשוט אחרי שעה-שעתיים של practice או mini-camp רק כדי להבין את הכפתורים ולפי מה שראיתי 2006 די דומה לקודם בצורת השליטה במשחק... אחרי זה מה שנהייה יותר מעניין זה להבין את היתרונות של כל אחד מהשחקנים בקבוצה שאתה משחק איתה(אני משחק עם אינדיאנפוליס קולטס) וליישם את זה על התרגילים שנותנים לך וכאן נכנס העניין של השליטה בכפתורים... זה קצת קשה בהתחלה אבל מתרגלים.... אגב.. אם אתה משחק עם ה- קולטס תנסה ליצור מהלכים של מסירות ארוכות ביןpeiton manning - QB ו marvin harrison - WR... בקלות תוכל לעשות מסירות של המון יארדים ל טאצ'דאון.. אני עשיתי מ- 99 יארדים..:)

שלום לכולם !

תודה על הקבלת פנים הנחמדה ! אז כן הולכת להיות שנה מעניינת.. יו נו אסטרוס יו נו (כפיים)(כפיים)(כפיים) יו נו אסטרוס יו נו (כפיים)(כפיים)(כפיים) (לחן:עממי , מילים: אוהדי יוסטון אסטרוס) כמו שבבייסבול לקח לי זמן ללמוד את הסטטיסטיקות והשמות של השחקנים אז גם בפוטבול יהיה קשה אבל אני מאמין שזה אפשרי ויחד עם העזרה של בן דוד שלי שעושה עליה לארץ (כל חייו הוא גר בניו-יורק ועכשיו הוא עובר לישראל, רק אציין שהוא בן גילי) אז יהיה לי יותר קל ללמוד את המשחק ממנו הוא גם שיחק פוטבול בנבחרת בית ספר והם היו נבחרת מצליחה (כשהוא יגיע הוא בטח יספר לכם יותר על הרקורד שלו). עכשיו שאלה חשובה, איזה תפקיד הכי שווה לי לשחק ? מבחינה פיזית אני שחקן חזק,גבוה ותמיד חלמתי להיות השור שבקבוצה (הסנטר) או אחד מהגארדים של הקווטרבאק (אבל לא כיף להיות משרת). מה דעתכם ? לדוגמא בבייסבול מצאתי את התפקוד שלי, 1B כי אני שמאלי וגבוה. אז איזה נתונים צריכים שחקנים בשביל לשחק עמדה כלשהי ? עוד שאלה חשובה, מי הסנטר הטוב בכל הזמנים? מי הסנטר הטוב כיום ? עד כאן, בגלל שאני חדש אז יש לי הרבה מה לומר אבל דבר-דבר, נשמור משהו גם לתגובה הבאה
. לטס גו דולפינס..טאצ'דאון! (כפיים)(כפיים) לטס גו דולפינס..טאצ'דאון! (כפיים)(כפיים)

lambdeus

New member
שלום אליקו

אני מבין שאתה והבן דוד שלך מעוניינים להצטרף בתור שחקנים לליגת הפוטבול הישראלית. ההרשמה לקבוצות הולכת ונסגרת אז כדאי ליצור איתי קשר כמה שיותר מהר ואני אשלח לך פרטים. אפשר במייל: [email protected] או שתשלח לי מסר אישי עם המייל שלך דרך המסרים פה.

אולי בן דודי יצטרף

אני לא כי אני לא יודע לשחק. אני לא יודע באיזה תפקיד בן דוד שלי משחק אבל הוא מהיר מאוד אז אני מנחש שהוא בעמדה של ראנינג באק או משהו כזה לא ? אם חסר אז אולי הוא ירצה להצטרף . אח שלי בן 15 אבל בנוי טוב ככה שאין מה לפחד שהוא ישבור את העצמות, אז אם אתם מוכנים לקבל אותו למבחנים יהיה נחמד.

Reshefgarcia

New member
יש המון

אולין קרוץ משיקגו מאט בירק ממיניסוטה (שגמר לא מזמן את העונה) ג'רמי ניוברי מסאן פרנסיסקו טום ניילן מדנבר היה בפרובול כמה וכמה פעמים... דווקא בתפקיד הזה יש יתרון לאנשים לבנים (למרות שלא ממש בדקתי סטטיסטיקות)

למעלה