שלום לכולם!

MageWannabe

New member
שלום לכולם!

אני חדש בתפוז, ומאגיה ומיסטיקה וכל מיני דברים PARANORMAL מענינים אותי. בזמן האחרון, אחרי שאני מתקלח, יש באדים של המראה צורה כלשהיא, והיא די מלחיצה אותי. זה קרה כמה פעמים- בפעם הראשונה היה המון כיתוב או סתם דברים מוזרים שלא הכרתי אותם. בפעם השנייה הם היו מטושטשים יותר, ובפעם השלישית היה רק את הסמל הזה (-לא הצלחתי לשלוח עם הסמל- הוא נראה כמו "Cעס"- רק עי"ן בכתב, ומחובר-), שרק אותו אני זוכר. בינתיים זה לא קרה עוד פעם. הסמלים נראו כאילו מישהו עשה באצבע ואז היו עליהם עוד קצת אדים. הם לא היו השתקפויות ולא דימינתי אותם (אני מקווה). הדבר הזה ממש נותן לי צמרמורת..... מישהו יודע מה זה?? אני מאוד מאוד אודה אם תענו לי (בעיקר אם יש לכם מושג מה זה). נ.ב- בפעמיים הראשונות הסמל הנ"ל היה בערך באמצע המראה, ובפעם השלישית הוא היה קצת יותר למטה. אם שלחתי פעמיים סליחה, לא ראיתי את זה בפורום :\

MageWannabe

New member
תודה../images/Emo13.gif

אולי מישהו מכיר אתרים (אנגלית או עברית) על סמלים בוויקה, מאגיה, מיתולוגיה וכו'?

Weirdi

New member
תגובה

זה טוב לחקור את הדברים האלו... רק תזכור שזה לא התמונה מפחידה, זה אתה מפחד. (ולכן הקונוטציות הם לגמרי בשליטתך.)

LiRs Lullaby

New member
היי

לפי דעתי, זה יכול להיות שהאדים פשוט הפכו לטיפות מים וזלגו על המראה... ומה שראית זה אולי מה שרצית לראות...

צורה על המראה

אם אני עושה צורה על האדים במראה אחרי שהאדים נעלמים ונוצרים אדים שוב לאחר הרבה זמן הצורה עדין נשארת ותתגלה שוב זה מנסיון אני אומר תגיד למי שמתקלח לפניך שיעשה צורה ואחרי האדים יעלמו ושוב מישהו יתקלח הצורה תופיע שוב. ככה זה..

MageWannabe

New member
תודה לכולם../images/Emo13.gif

הסמלים נראו קצת כאילו הם מספר, ולא סתם כמו משו שמישהו עשה... אבל תודה, אני אבדוק את האתר:)

למעלה