שלום לכולם אני מנסה לצבוע גראפיטי שעשיתי בפוטושופ תגובות יתקבלו בברכה :)
D dj brick city New member 20/8/05 #1 שלום לכולם אני מנסה לצבוע גראפיטי שעשיתי בפוטושופ תגובות יתקבלו בברכה
T tomash11 New member 20/8/05 #2 מה כתוב פה? העומק של האותיות מקשה מאד על הקריאה, יכול להיות שגם המורכבות של האות.
L leshemAmit New member 20/8/05 #4 מנסים להשיג הכל ולא משיגים כלום יותר מידי אפקטים. תלת מימד, וטקסטורה בלאגן, איקון (הכתר) מעוד בולט מבחינת הצבע, כתב ממש מתוסבך. פשוט יצא יותר מידי בלאגן בשביל העין.
מנסים להשיג הכל ולא משיגים כלום יותר מידי אפקטים. תלת מימד, וטקסטורה בלאגן, איקון (הכתר) מעוד בולט מבחינת הצבע, כתב ממש מתוסבך. פשוט יצא יותר מידי בלאגן בשביל העין.
D dj brick city New member 20/8/05 #5 מצטער רשום "רויאל" ובגראפיטי אמורים לסגנן את הכתב אני אנסה עוד צביעות בהמשך תודה
H HalfLifedarkness New member 20/8/05 #6 אחרי שכתבת מה כתוב שם אני מסתכל על זה ואמור לעצמי "רויאל.. רויאל..." ורק אחרי דקה "אה! בעברית!" תנסה בעתיד להמנע מהאפקט של התלת מימד לאותיות כאלה מסובכות.
אחרי שכתבת מה כתוב שם אני מסתכל על זה ואמור לעצמי "רויאל.. רויאל..." ורק אחרי דקה "אה! בעברית!" תנסה בעתיד להמנע מהאפקט של התלת מימד לאותיות כאלה מסובכות.
J jubay New member 23/8/05 #7 אם עוצמים עין אחת מתרחקים מעט מהמסך ובוהים במסך לכמה שניות רואים חתול יושב כל אדן חלון.... סתאאם... מסכים עם ההערות לא כל כך ברור מה כתוב שם גם כשהבהרת מה המילה....
אם עוצמים עין אחת מתרחקים מעט מהמסך ובוהים במסך לכמה שניות רואים חתול יושב כל אדן חלון.... סתאאם... מסכים עם ההערות לא כל כך ברור מה כתוב שם גם כשהבהרת מה המילה....