שלום לכולם....

bar666xp

New member
כשיבואו לפנות אותך מהבית שלך

שבניתה במו ידך ו/או קניתה במיטב עמל כפך. ולא ביגלל שלא שילמתה או משהו מסוג זה אלה כי... החליט לו עריץ שניבחר בבחירות דמוקרטיות (להבדיל אלף אלפי הבדלות אבל) בדומה להיטלר! ועושה פניה של 180 מעלות מהמצא עליו ניבחר שבמפלגתו נמסר לו ע"י מי שמיצג את בוחריו כי המהלך מנוגד לכל מה שבגינו נבחר. אז ורק אז דבר על כן אלימות לא אלימות כן לגיטימי או לא!!! אגב למי שיש לו/ה ספק שלב ב' יהיה כניראה גירוש כל המתישבים היהודים אל מעבר לגדר (לי זה עושה עוד קונוטציה לשואה!) וסביר שיהיה גם שלב ג' ירושלים

אם זה להבדיל אלפי הבדלות

אז למה אתה משווה??? זו השוואה חסרת כל בסיס ושחר ורק גורמת לך להפגין את בורותך בנושא. אני במקומך הייתי מתבייש.

bar666xp

New member
אני לא משווה אני מציג ישירות בפנים

איך כל אחד ואחד רואה דברים אחרת. וההבדל אם אתה רוצה הוא שלנאצים היתה מטרה שונה לחלוטין ואני ממש לא מתכוון להרחיב בנושא הזה. אבל דרך הפעולה לדעבוני מגיעים לרמות של הקבלה מלאה!!! אם ע"י דלגיטימציה באמצעות התיקשורת ועד למעצרי מתנגדים גם כשהמחאה מבוצעת במסגרת מה החוק מאפשר... ובמיוחד כדי שלא תתפס לצמרת העץ... לא אמרתי שאין אי אלו שחצו את הקו של מסגרת החוק ... אבל אם חשוב לך בדוק כמה משתחררים למחרת כי הם פשוט עמדו ליד אחד שפורע חוק וכמה באמת פורעי חוק. בתיקשורת נורא חשוב לומר כמה נעצרו אבל נגד כמה הוגשו כתבי אישום (חלילה ידע הציבור באיזה מדינה הוא חי)... וכמה מתוך אלו באמת ימצאו אשמים ???

One Echoe

New member
תן לי הוכחות

שעצרו אנשים שמחאו בהפגנות חוקיות. מעבר לזה, היטלר היה בעד אלימות ורצח. יחי ההבדל הקטן(הכ"כ עצום).

bar666xp

New member
אני יחזור שוב לקשי התפיסה בנינו

להבדיל המטרה היא שונה דרכי הפעולה דימיון רב ואפילו הקבלה!

One Echoe

New member
קשי התפיסה שלך,

א' כל לא ענית לי על ההוכחות בקשר לזה שעצרו אנשי ימין שמחאו בדרכים חוקיות. ב'-אני אומר לך שההבדל הוא שהיטלר נתן לחיילים שלו פקודה בלתי חוקית בעליל. שוב פעם, יחי ההבדל הקטן...הענננננננננננננננננננננננננננננננננק.

bar666xp

New member
אני רוצה הרבה דברים אבל מה זה קשור

טוב אולי יש קשר אני רוצה לדוגמה לשמוע משמאלן שיגיד שאוסלו זה כישלון! אני רוצה לשמוע משמאלן חשבון נפש עצמי ולא השתלחות על הימין כאילו בימי שילטון שמאל היה כאן גן עדן! תפסיקו להצתדק !!! אני רוצה שילטון שיהיה קצט יותר אמריקאי באמת שלא מקבל טרור אלה מחריב X מדינות כי הפילו לו מספר מטוסים ו2 וחצי בינינים (בכוונה תחילה כתוב ללא מספר הנפגעים).

AirBot

New member
>>>>>>

אם כבר, "ההבדל הקטן" הוא שהיטלר מימש בגרמניה דיקטטורה אמיתית ולא קוראים-לזה-דיקטטורה-כי-לא-נעים-לנו כמו פה (ע"ע מפלגה אחת, ע"ע פולחן אישיות, ע"ע משטרה חשאית...), ולא שהפקודה שהיטלר נתן הייתה בלתי חוקית בעליל. אגב bar666xp, אם כבר מתעכבים על זוטות בוא נזכיר את העובדה שהיטלר דווקא מילא (או לפחות השתדל למלא) את כל ההבטחות שנתן בזמן מסע הבחירות. אם כבר השוואות אז כבר, לא?

kobik15

New member
אל תקשקש עם ירושלים כאילו מדובר

בעיקר כולה. מדובר בירושלים המזרחית שמלאה ערבים שמקבלים ביטוח לאומי ולא תורמים למדינה דבר. זה מחיר הכיבוש. אתה רוצה אוצם אזרחי המדינה? תן את כל הזכויות. לא רוצה? תחזיר את העיר לפלסטינאים. אני יודע במה אני תומך.

bar666xp

New member
מה באמת ?! אז למה לא את קסם?!

או יפו ?! אגב מזרח ירושליים יכלול את הר הבית איך שהוא? כי גם שם יש מלאה "ערבים" מה בדבר רמלה וטייבה??? ביכלל תל אביב היה שם פעם איזה כפר שאת שמו אני לא זוכר חלק מהתושבים שלו "פליטים" בעזה למה השמאל לא אומר על כך ש"הם בסך הכל עוברים דירה". איזה עם כובש חסר רגישות אנכנו. בקיצור השמאל הישראלי דומה לימין הקיצוני רק שהמטרה שונה אבל שניהם רואים שביל צר ויחיד ולא מוסוגלים לקבל שלפעמים צריך לשנות גישה ומסלול כדי להגיע ליעד!!! מוסגים כמו "קורבנות השלום" לא מקובלים עלי ולא קריאה לחיל ישראלי "נאצי" לא מקובל כלל לא מקובל עלי שיש נגד נבחר ציבור חשדות ו/או חקירות שלא מגיעות לבית המשפט כי הוא מספיק חזק כדי שלא יסירו את חסינותו ועוד יותר גרוע מכך שאפילו במדינות המשטר האפל הם היו מתפטרים!!! פעם ילדים היו רואים שוטר ואומרים "אמא הינה שוטר" מתוך יראת כבוד היום ילד רואה קרטל בכחול!!! וכל זאת תוצאה של שחיטות בשילטון כמו שה""תוכנית"" הזאת נובעת מאותה הסיבה אחרת היא לא היתה יוצאת על הפועל בימי שרון!

kobik15

New member
זה פשוט תענוג איך הימין שתמיד השמיץ

את בג"ץ וכל מוסדות הדמוקרטיה האחרים פתאום כל כך דואג לשלטון החוק וכו'. אתם לא מבינים שדמוקרטיה זה לא בהתאם לנוחיות? דמוקרטיה זה דרך קבועה. לא רק כשנוח. אתם דמוקרטים רק כשנוח לכם, כי במהות את פאשיסטים. אז אתה אל תלמד אותי על דמוקרטיה.

Scarlight

New member
יש לך בעיה קשה של הכללות

אתה לא אוהב כשאומרים "השמאלנים X" אבל להכליל לגבי כל הימנים ולקרוא להם פאשיסטים מותר, אה? מי פה באמת קורע את העם..?

bar666xp

New member
מה אתה מקשקש ?

אגב סתם לידע כללי אני מצד אחד יותר שמולן ממה שנוח לי להודות ומצד שני יותר ימני ממה שנוח לי להודות! ותמצא פעם אחת שהשמצתי תודיע לי נפתח על זה דיון אם אתה רוצה.

למעלה