שלום לכולם....

שלום לכולם....

אני רוצה לנצל את הבמה ולשבח את כוחות הביטחון על התנהגותם ועמידם האיתנה למול לוחמה פסיכולוגית כבדה ומתישה מצד מתנגדי ההתנתקות והמתנחלים אשר עשו כל שביכולתם למנוע את הבלתי נמנע. אני, סגן ד.ב, מצדיע לכל חייל ושוטר אשר עמדו במשימת הפינוי עד כה.

שלום לכולם...

אני רוצה לנצל את הבמה ולשבח את את כוחות ההתנתגדות (הלגיטימיים) של מתנגדי ההתנקות והמתנחלים,ועמידתם האיתה מול פסיכולוגיה כבדה ומתישה של ח"כ הכנסת השמאלנים וכל הגייס החמישי בארצנו. אני ציפור האגמים,מצדיעה לכל חייל ושוטר ולכל מתנחל ומתנחלת אשר עמדו במשימת הפינוי עד כה למרות תכנית העקירה האנטי דמוקרטית של שרון.

kobik15

New member
שלום לכולם. אני רוצה לשבח את אזרחי

מדינת ישראל שמצליחים לסבול כבר מעל ל-30 שנה את הגזל של המתנחלים, דבקותם באדמה ולא בחיי אדם ומדינת ישראל, יחסם המזלזל למדינה ומוסדותיה תוך ניצולו של צה"ל כחברת אבטחה פרטית. משבח אני אתכם אזרחי מדינת ישראל, כי בכל מדינה אחרת, דוגמת ארה"ב, היו המתנחלים נלפטים מקרב הציבור הכללי צ'יק צ'ק בלי הצגות גיס חימישי נוסח כפר דרום.

bar666xp

New member
במילה אחת טקסס או אנדינים

ארה"ב הצחקת לי ת___ (צנזורה עצמית)

שלוםם לכולם!אני רוצה לשבח

את המתנחלים שפעלו בצורה לגיטימית, עברו שגרת נוראית וחטפו אלפי פצמרים. כל הכבוד לכם על שמירת השפיות למרות התרתור שמעבריה הממשלה המושחטת ברשאותו של שרון הדיקטטור אשר עושק ממכם את הזיכרונות מהמקום אשר גדלתם בו ונהנתם בו.כל הכבוד!

TheOrion

New member
../images/Emo45.gif

צודק. אני יודע שאם אני הייתי שם אני הייתי מאבד כבר מזמן את שלוות הנפש לאור ההתגרויות הרבות של המתנחלים והמסתננים. הקריאות "נאצי" לעברי לא היו נענות בפנים חתומות. זריקת חומצה לפניי לא היתה נענית בבקשה להפסיק. נסיון תקיעת יתד בראשי בטח ובטח לא היתה נתקלת בבקשה מנומסת. כל אלו היו תקלים באלימות פיזית/מילולית ברמה כזו או אחרת. העובדה שהחיילים והשוטרים עומדים במשימה מבלי להתנהג באלימות מוגזמת כלפי המתנגדים(הלא לגיטימיים), מראה עד כמה גדולים הם הצבא והמשטרה.

Scarlight

New member
לא אתה לא

אתה לא היית עושה את זה מאותה סיבה יחידה שהם לא עשו את זה - הם אומנו לא לעשות את זה, וחלק מהאימון הזה היה שיחות עם פסיכולוגים לפני הפינוי. ככה זה היה צריך להיות.

TheOrion

New member
../images/Emo2.gif

לא רק מגד עתידות, אלא גם פסיכולוג. החלטת שהפרופיל הנפשי שלי קובע שאני לא הייתי מרים יד על שום מתנחל? קבעת שהייתי עובר את האימונים ולכן לא הייתי מגיב?
. תותח אתה.

אם כבר זה צריך להיות הפוך!

הוא יגיד לך איך אתה תתנהג, ולא אתה תגיד לו איך הוא יתנהג! ואני אפילו לא יטרח להסביר לך למה. האוריון יסביר לך אם הוא רוצה (פשוט זה שבוע משותף לשנינו השבוע הזה.....)

Scarlight

New member
בבקשה תטרח, כי אני לא מבין

ואתם יודעים מה הכי מטומטם? אני ניסיתי להראות שהוא בן אדם ושהוא יבצע את מה שיוטל עליו מבלי להיות אלים, אבל משום מה אתם מכחישים את זה. טוב, אם אתם מתעקשים.

TheOrion

New member
אוח,

אני אומר לך איך אני הייתי מתנהג. ואתה יודע מה? אני ממש לא הייתי מאשים חייל שהיה מתפרץ פעם או פעמיים כנגד המסתננים. הם הרי לא גרים שם. הם לא נואשים, לא מיואשים ואין להם שום סיבה לנהוג באלימות שכזו(לא שלמתנחלים היתה סיבה ראויה). המסתננים הללו, מפעילים אלימות של טרור כנגד צה"ל(זריקת חומצה!? חומצה!? זה יכול לעוור בן אדם! זה יכול לעקר אותו, אם רק זה פוגע במקום הלא נכון...), והחיילים והשוטרים מתנהגים בהם בכפפות של משי. רק אחר כך מחליטים לשפוט אותם, ולהתנהג בהם ביד קשה כמו שצריך. מי שלא בסדר פה הם רק המסתננים. המתנחלים, למרות שהפחידו וכו', מתנהגים בצורה מופתית וראויה להערצה. הם לא מתנהגים באלימות אלא מגלים התנגדות פאסיבית. הבעיה היא המסתננים שמתנהגים כפושעים עלובי נפש לכל דבר.

kobik15

New member
לא רוצה להרוס לך את התיאוריה...

אבל - לא מעט מהמסתננים החביבים נכנסו לשם בתמיכתם של אנשי ההתנחלויות וחלקם הלא מועט גם שהו אצלם.

TheOrion

New member
לא הרסת כלום...

אני ראיתי ואני יודע שבמשך כל זמן הלחימה של המסתננים(פושעים) על גג בית הכנסת בכפר דרום, תושבים של המקום ניסו להניא אותם מהלחימה ולשכנעם להפסיק באמצע. הפושעים לא הפסיקו, והמשיכו בחילול בית הכנסת.

TheOrion

New member
מה זאת אומרת עדיין? ../images/Emo2.gif

יש המון עבודה בעולם הזה, ומי אם לא בוראיו יוכלו לבצע זאת על הצד הטוב ביותר?

TheOrion

New member
בשביל זה יש את צה"ל.

אנו איננו מתערבים בענייני זוטות של בני אדם. יש דברים חשובים יותר

למעלה