שלום לכולם

• פותח הנושא nfnf
  • פורסם בתאריך

nfnf

New member
שלום לכולם

אנו מתעדדים לקנות דירה במודיעין, וכמשפחה דתית... נשמח לשמוע מכם המנוסים על העיר? מרוצים או לא? איפה כדאי? וכו... האם יש שוק לדירות להשכרה ואם כן איפה? (אנחנו חושבים לקנות להשכיר, ובעתיד כשלא נהיה כ"כ תלויים במרכז, גם לעבור לשם) המון תודה על כל העזרה המודיעינים לעתיד

שקד12

New member
../images/Emo9.gifשלום לכם תושבים לעתיד

שמי שרית ואני גרה בגבעת C ברחוב יצחק רבין שמצדדיו יש אוכלוסיה דתית בתחילת וסוף הרחוב בצד הזוגי בצדדי הרחוב זה ברחוב נחל נעמן ובצד השני נחל צלמון מה שאני יודעת מחברים שגרים בתחילת הרחוב שמאוד קשה למכור את הבתים שנמצאים בבנין שכולו אולוסיה דתית כי אסור למכור לאוכלוסיה חילונית וגם במחמירים ביותר אסור גם להשכיר אז צריך לדעת מה יותר חשוב הסביבה או המכירה כי תלוי לכמה זמן הדירה ואם מוכרים אחר כך בהצלחה בעירנו היפה שרית

Boogi25

New member
אולי זה יעזור:

אזורים דתיים במודיעין: גבעה C בני 35 + בוכמן בני 40 + (בעיקר עולים מארה"ב עם ילדים) קייזר בני 25 + אם אתם לא מתכוונים לעבור בשנה שנתיים הקרובות אז לכו על קייזר, כי זו גם השקעה, כי לאחר שיסימו לבנות שם את כל השטחים הציבוריים ותגיע הרכבת המחירים שם יעלו. ובקייזר (ואולי גם באזורים האחרים שרשמתי) אין צורך לקנות בבניין דתי לגמרי מכיוון שכל האזור מאוכלס בהרבה דתיים. בהצלחה.

nfnf

New member
תודה רבה

היום ביקרתי בגבעה C שהיא ממש מקסימה אבל... בתור אמא לשתי תינוקות- איך מסתדרים שם בלי רכב? הכל עליות ומורדות ואין שום סופר זמין!! האם יש מקומות יותר "מאורגנים" ז"א שיש סופר ליד הבית, ולא חייבים אוטו להתנייד בשביל דברים שגרתיים (ביס" ממ"ד, גן וכ"ו...) קייזר אמרו שלא כדאי כי בגלל הבנייה... יש מלא אבק ואף אחד לא ירצה לשכור שם. זה מכון??? אני רק יותר מתבלבלת! בשמשוני אין הרבה דתיים??

Boogi25

New member
לגבי השכירות

נכון שיש אבק, אבל פחות משנה שעברה, הרוב כבר בנוי ובחודשים הקרובים יהיה איכלוס מאסיבי. נכון, גם לאחר מכן יהיה אבק אבל מאות משפחות גרות בקייזר וגם שוכרות שם דירות. אולי תורידי כ10% ממחיר השכירות לכמה חודשים אבל אח"כ רק תרויחי! (גם לא תגורי באתר בניה וגם אם לא תרצי לגור אח"כ ותרצי למכור תרויחי)

למעלה