שלום לכולם

טלוש היקרה ../images/Emo140.gif

כן, זה באמת קשה בלי יהודית, אבל בזכותכם (חברי הפורום והקומונה) הזמן עובר מהר... ובעוד ארבעה ימים יהודית באה
... תודה על התמיכה
מיקי

../images/Emo23.gifשלום!!!!!!!!!

יהודית היפיפיה בנורבגיה? לשם מה? רצינו לומר לם כל הכבוד שלמרות השיים עם הידע בארץ אתם מעולים!! וחוץ מהתוכנית מה חדש?? מתי התחונה המהממת??

תודה רבה חמודיםםםםם!!!! ../images/Emo23.gif

יהודית נסעה לשבוע, היא חוזרת ביום ו' (יששששששש
)... ותודה רבה על הפרגון!!! חוץ מזה, אנחנו בשיא הארגונים לחתונה... שתתקיים בסוף ספטמבר.
מיקי

עידן ודליה...

ואייי איך התגעגעת אלייכם!!! אני בטוח מחזירה אותכם ...!!! יש לי כמה שאלות: איך היה להיות המודחים הראשונים?! אתם בקשר עם חלק מהתמודדים..?! טוב אני מתה עלייכם הלוואי ותחזרו דורי תגיבווווו

תשובה

שלום דורי, גם אנחנו התגעגנו אלייך, תודה על האמון הרב וההחזרה!!! היה ממש מצחיק להיות המודחים הראשונים, כי עדיין אף אחד לא הבין מה קורה וכבר היינו בחוץ- אבל לפחות אנחנו ראשונים במשהו....

שלום אדוני

עידן לא פחד ולא נעליים- לעידן היה פחד גבהים מטורף עד שהוא עלה על הדבר הזה!!!! לצערנו שנינו לא הצלחנו לעלות עד למעלה....

היי דליה ועידן "עידליה"...כנסו

מה עניניים? סוף סוף נכנסתם. כל הכבוד! אפילו לא הספקנו לדבר והיה לנו מאוד חבל. בכל אופן לפחות נוכל להתכתב. ד"א את כתבת שטח באקזיט? ביי ביי שמרו על קשר מתוקים אוהבים אפרת ורואי

אפרת ורואי היקרים

קודם כל, אהבנו אתכם מהרגע הראשון. רואי, הצחקת אותנו עד מוות, מה שלומכם אתם? איך הולך בתחנת מכבי האש? מה שלום הילדות? באמת חבל שלא הספקנו לדבר אבל אל דאגה עוד ניפגש.... שמרו גם אתם על קשר... כל טוב בנתיים

למעלה