שלום לכולם

תיזהרי אני אעיף אותך שוב

כמו אתמול. זוכרת? אני עד עכשיו מתגלגל מצחוק מוחעחעחעחעחעחע |יד|

noa8bar

New member
מצחיק.. תקרא את מה שנוי כתבה

וניראה עכשיו מי יצחק

Noy L

New member
למתן..

גם אותי העפת זוכר?! אני גם מתגלגלת מצחוק אתה יודע למה?? לא נראה לי!! כי רק שתדע שאסנת דודה שלי! אז אני ונועה דיברנו איתה אתמול והיא אמרה שהיא לא תתן לך יותר ניהול!!! חה חה חה ----->א=כ=ל=ת א=ו=ת=ה!!!!!

Noy L

New member
חחח אתה חושב..!

אתה חושב...כי אפילו אסנת כעסה על זה שאתה סילקת מלא ילדים..למה אתה חושב שהיא תתן לך שאתה מעיף את הבת דודה שלה?! ועוד את נועה..שאסנת נתנה לה ניהול!! טוב בקיצור "נשמה"..אתה לא תהיה מנהל ואתה תראה את זה!! ואם אסנת תיתן לך ניהול אז היא תגיד לך לא לסלק!! וחוץ-מזה אם אתה לא יודע (ונראה לי שאתה לא יודע) אז צריך לסלק רק את אלה שמדברים לא יפה לאסנת ומייקל כמו שהיה אתמול אחד כזה!! בקיצור ולעניין (טוב, איתך אי אפשר לקצר כי אתה דורש תשובה מלאה..מעניין למה?!) אם אסנת תיתן לך ניהול (מה שלא נראה לי ולעוד הרבה) אז היא תגיד לך במפורש לא לסלק ילדים שלא עשו כלום!! (כמוני וכמו נועה)...(נחיה ונראה מה יהיה ביום רביעי וביום שבת) ושוב----> חה חה חה ===>א=כ=ל=ת א=ו=ת=נ !!!!!!!!!!!!

hilapo

New member
נוי ונועה הסירו דאגה מליבכן

מה שקרה אתמול עם מתן היה חד פעמי הוא פשוט ניצל את תמימותה של אסנת היא רצתה להסיר את הכותרת בבלוג ולא הצליחה ואז הוא אמר לה שתשים אותו מנהל והוא יחליף את הכותרת שכידוע זה לא ניתן!!! אסנת בתמימותה לא שמה לב והייתה מרוכזת בכל השאלות ששאלו אותה וניסתה לתת תשומת לב לכולם לכן קרה מה שקרה. בקיצור אל תתרגשו ממנו סתם ילד קטן שמשועמם בחופש הגדול {אני לא מתכוונת לרדת לרמה הזאת מלבד זה נראה לי שאני יכולה להיות אמא שלו} תמשיכו להיות מקסימות הילה

מה שלומכם?

היי אסנת ומייקל, כן באמת לקח לנו הרבה זמן להבין איך מפעילים את העניין הזה... מה קורה אתכם? מה שלומכם? נו, שכנעת כבר את מייקל להישאר פה? מה שלום הילדים?

הי עידן ודליה ../images/Emo24.gif

שמח לראותכם כאן
, מאחל לכם שהות מקסימה וכיפית... (אני מדבר בשם עצמי למרות שזה גם בשם יהודית, פשוט היא בנורבגיה כעת
, היא חוזרת ביום ו'
) ד"ש ונשיקות, יהודית ומיקי

הי עידן ודליה ../images/Emo24.gif

שמח לראותכם כאן
, מאחל לכם שהות מקסימה וכיפית... (אני מדבר בשם עצמי למרות שזה גם בשם יהודית, פשוט היא בנורבגיה כעת
, היא חוזרת ביום ו'
) ד"ש ונשיקות, יהודית ומיקי

למעלה