שלום לכולם!!

שלום לכולם!!

מישהוא יודע איפה אפשר להשיג את התרגום לעונה הראשונה? יש ביכלל? בנתים אני נאלצת לראות בלי תרגום.. וזה מבאס לאלה.. אגב- אחלה פורום!!!

ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תודה!!! הפורום באמת מדהים!!!!! כמה כבר שאלו כאן אם אפשר להשיג תרגומים בעברית לתוכנית, אבל אף אחד עדין לא השיג.... אני לא יודעת אם יש ופשוט עדין לא מצאו, או שאין בכלל... אולי מישהו אחר ידע...

כתוביות זאת תמיד בעיה, אבל...

בינתיים תראי בלי כתוביות, אם משהו לא ברור, תבואי לפה ותשאלי!!!. כולם פה ישמחו לענות לך על כל שאלה... (האמת שגם אני ראיתי את כל הסדרה בלי כתוביות, זה בכלל לא מסובך, לא מבינים משפט, אז חוזרים שניה אחורה, ושוב, מקסימום, תבואי ותשאלי!!!).

../images/Emo3.gif

התבלבלת... לא היית אמורה להגיב אלי... היית אמורה להגיב לטינקררבל... תסתכלי בתמונה- זה יסביר הכל...

תודה רבה על

קבלת הפנים החמה!!
זה מחמם את הלב! בקשר לכתוביות- בקשתי בפורום מתרגמים של להלה-לנד שמישו יקח את הסידרה ויתרגם אותה. היא טובה מאוד, וזה מוזר שאף אחד עוד לא תירגם אותה... יכול להיות בגלל הריטינג הנמוך?? המישבצת הגרועה?? מבקרי הטלויזיה אמרו על ורוניקה מארס: "הסידרה הכי טובה שלא ראיתם"...

karyn

New member
ולשאלה היומית

את מי את מעדיפה לוגן+ורוניקה? או דאנקן+ורוניקה?

עניתי לזה כבר, אבל ברור שאת-

לווווווווווגן וורוניקה, וכבר הסברתי את זה.... אני מוכנה להסביר שוב, אם יש צורך.....

Moreiro

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

הוי הוי!! יש לך רמבלדי בחתימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|שוק מוחלט|

Moreiro

New member
מה קשור רמבלדי לאובססיביות בכלל?../images/Emo12.gif

זה לא כאילו 100 אנשדים בערך מדווחים לי כל יום על איפה הם רואים את המספר 47 ברחוב ובכל מקום אחר אחרי שהדבקתי אותם לזה |אייקוןמגלגלעיניים|

רמבלדי---../images/Emo140.gif

הכל מהסדרה "זהות בדויה" (ALIAS), ולא אמיתי כמובן...: מיילו רמבלדי הוא אדם שחי לפני מאות שנים, הוא נחשב נביא בזמנו,אפילו כופר, הוא המציא קודים למחשב ותרשים לטלפון סלולרי עוד במאה ה-4-5 (או ה14-15, אני לא ממש זוכרת). המספר 47 היה מספר מרכזי בכל התרשימים שלו, והוא נחשב ל"מספר האקראי הכי נפוץ בטבע"........

../images/Emo26.gif

האמת ששמתי לב שאת גם מנהלת את אליאס......... אנחנו חולקים אובססיות משותפות......
....

Moreiro

New member
אובססיות זה טוב../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

למעלה