שלום לכולם!!! :)) אני משה...אני בן 15 מערד.. אני ישמח אם תדברו איתי:))
ה הודיה חולנית על מאיה New member 13/8/05 #5 ברוך הבאא! אני הודיה חולנית על מאיה חחחח מקווה שתשתלבב! האתרר הכי שולטט של מאיוש ה=ש=ו=ל=ט=ת זה זה! חח ושוב ברוך הבא! הודיה בוסקילהה
ברוך הבאא! אני הודיה חולנית על מאיה חחחח מקווה שתשתלבב! האתרר הכי שולטט של מאיוש ה=ש=ו=ל=ט=ת זה זה! חח ושוב ברוך הבא! הודיה בוסקילהה
מ מ ח ו ש New member 13/8/05 #6 ווואי תודה לכולם) לא חשבתי שתכתבו לי כ"כ מהר.. חח איזה חמודים! אז מה? ספרו לי קצת על עצמכם! )
מ מ ח ו ש New member 13/8/05 #7 תגידו... מדי פעם יש מפגשי פורום? או מפגשים של הפורום עם מאיה? משהו? )
מ מ ח ו ש New member 13/8/05 #10 נעים מאוד רותם) עכשיו.. אולי את יודעת.. יש מידי פעם מפגשי פורום? או מפגשים עם מאיה? )
ר רותם חולה על מאיוש New member 13/8/05 #11 מפגשים עם מאיה אין, וגם מפגשי פורום אין, עד שיארגנו אחד כזה...
ה הודיה חולנית על מאיה New member 13/8/05 #13 אנחנו פוגשות את מאיוש בהופעות למשל אני פגשתי אותה 4 או 5 פעמים מאחורי הקלעים בהופעה שלהה... חוץ מפעם 1 קסומה שזה הייה ממש "יום שלם עם מאיה" חחח והייתי איתה כל היוםם...חחחח אם יש לך אייסי או מסן אם תרצה אני יכולה לספר לך..חח הודיה בוסקילהה
אנחנו פוגשות את מאיוש בהופעות למשל אני פגשתי אותה 4 או 5 פעמים מאחורי הקלעים בהופעה שלהה... חוץ מפעם 1 קסומה שזה הייה ממש "יום שלם עם מאיה" חחח והייתי איתה כל היוםם...חחחח אם יש לך אייסי או מסן אם תרצה אני יכולה לספר לך..חח הודיה בוסקילהה
ח חן חולה על מאיה New member 13/8/05 #15 ב-9 לנובמבר הזה , זה יהיה בדיוק שנה מאז הפגישה עם מאיוש ביום הולדתה בסוכנות של רוברטו אני הייתי בפגישה הזאת והיה פשוט כיףףףףףףףףף
ב-9 לנובמבר הזה , זה יהיה בדיוק שנה מאז הפגישה עם מאיוש ביום הולדתה בסוכנות של רוברטו אני הייתי בפגישה הזאת והיה פשוט כיףףףףףףףףף
ה הודיה חולנית על מאיה New member 14/8/05 #19 פעם נידחפתיי...וגם היו פעמים שהסוכן של מאיוש הכניס אותייי...כפרה עליההה...היא פשוט התייחסה אליי מדהיםם...נתנה לי להרגיש כאילו אני לא יודעת מהה..והתייחסה אליי כאילו אנחנו חברותת...כפרעליההה מאיההה את ה=ח=י=י=ם ה=י=ח=י=ד=י=ם ש=ל=י אני אוהבת אותך כ"כ מלכת היופי שלייייייייי נ.ב: רותמייי עוד 11 יוםםםםםםםםםםם
פעם נידחפתיי...וגם היו פעמים שהסוכן של מאיוש הכניס אותייי...כפרה עליההה...היא פשוט התייחסה אליי מדהיםם...נתנה לי להרגיש כאילו אני לא יודעת מהה..והתייחסה אליי כאילו אנחנו חברותת...כפרעליההה מאיההה את ה=ח=י=י=ם ה=י=ח=י=ד=י=ם ש=ל=י אני אוהבת אותך כ"כ מלכת היופי שלייייייייי נ.ב: רותמייי עוד 11 יוםםםםםםםםםםם
ח חן חולה על מאיה New member 14/8/05 #21 אהה עכשיו הבנתי מה זה הספירה לאחור עוד 11 ימים ההופעה של מאיוש ביקנעם איזה כיףף גם אני באה בע"ה איזה כיףףףף אני אראה את ליאתי ורותם ואת הודיה סופסוף נכיר אותךךךךך
אהה עכשיו הבנתי מה זה הספירה לאחור עוד 11 ימים ההופעה של מאיוש ביקנעם איזה כיףף גם אני באה בע"ה איזה כיףףףף אני אראה את ליאתי ורותם ואת הודיה סופסוף נכיר אותךךךךך
ה הודיה חולנית על מאיה New member 14/8/05 #26 חחחח כןןן האא? סופסוף תכירו אותי חח נו זה הייה ברור! אני מחכה לזה בקוצר רוחחחחחחחח! בעזרת השםםםםם אמן אמן אמןןן..! הודיה בוסקילההה
חחחח כןןן האא? סופסוף תכירו אותי חח נו זה הייה ברור! אני מחכה לזה בקוצר רוחחחחחחחח! בעזרת השםםםםם אמן אמן אמןןן..! הודיה בוסקילההה