שלום לכולם!

שלום לכולם!

אהלן חבר'ה! מגיעים הביתה, פותחים את הדלת ושומעים את השקט...(ככה זה לפחות במעל"ש...) פעם שישית שאני מרגיש את תחושת הריקנות שאחרי הקורסים וזה כל פעם מדהים מחדש. התפקיד הוא סתם תואר, מסגרת ללא מהות. המהות היא האנשים, הם שיחסרו, הם יהיו אלה שאתגעגע אליהם. השנה היו קורסים מיוחדים - נדמה היה לי שמעבר להרשמה המכובדת והיצוג של מעו"זים רבים שחידשו פעילות השנה, הצלחנו להחזיר גם את הרוח הבית"רית, זו שהיתה חסרה כל כך בשנתיים האחרונות - באווירה הטובה, במורל, בצ'ינגה לונגה, בפעולה בהר הרצל, בחברויות הרבות שנוצרו. הקורסים הצליחו בזכותכם המדריכים, אנשי הסגל והחניכים -כמה שאני אוהב אתכם... תמיד בפרדות אומרים "נשמור על קשר" "נפגש" ועוד כאלה דברים. אבל אני מייחל שהפעם אלה לא יהיו מילים ריקות. תרגישו חופשי להתקשר אלי להתייעץ, לספר מה קורה, או סתם להגיד שלום - אני מבטיח להיות זמין בכל עת. טלפון - 09-7920081 מסנג'ר/אימייל - [email protected] (כשיהיה לי נייד צבאי אפרסם אותו) תפתחו את השנה ברעל, ותשמרו על הרוח, נועם (תודה על כל המילים החמות! אליאב, תכין את המנגל!)

eliadiv2

New member
רק למנגל אתה חושב חחח

סבבה אמרנו לך כבר אתה מוזמן.. אתה גם הולך לשרת קרוב אלינו (בסופו של דבר גיליתי נועם
) אז אתה תבוא לבקר הרבה א(אני חושב) תבוא לראות את מעו"ז אופקים פורח בשנית.. עם מפקד מעו"ז חדש...אחרת אתה תבוא לראות את המעו"ז צונח במקום לפרוח. אז תודה רבה לך על הכל במשך השנתיים כראש המרכז ארצי למניהוג והדרכה (תזכר הקול שלי חחחחחחח) ועוד שנה נוספת כרכז מחוז שומרון ומפקד מעו"ז מעל"ש. אז בהצלחה בהמשך.

נועם בהצלחה!

הייתה תותח ! התחלתה בהחזרת התנועה למעלה ! עכשיו אתה ממשיך בדרגך ואני צריכים לקחת את התנועה לידים שלנו הצעירים שיכולים לתרווםם!! אז יאלה בוא נחזיר את בית"' למה שהייתה בעבר!!!!!!

who is this

New member
נועם..

אז כמו שהרבה פה אמרו.. תודה על השנתיים שהחיית את בית"ר.. שהחזרת את הקורסים לקדמותם.. שיהיה לך המון בצלחה בצבא בתפקיד החדש.. נ.ב... אתה ניצחת בהתערבות..

למעלה