שלום לכולם

onix 17

New member
שלום לכולם

היה לי היום צו ראשון ויש לי כמה שאלות: 1. מתי תקבע לי הקב"א? אני שואל כי אולי יש סיכוי שמישהו יצליח לברר לי מה הוא. 2. אני בן יחיד, ובראיון האישי המראיינת שאלה אותי מה אני ארצה לעשות בצבא, אמרתי לה שאני רוצה להיות פקח טיסה או שאולי משהו במודיעין, אח"כ היא שאלה אותי מה יקרה אם יתנו לי תפקיד לא קרבי אך בתנאים קרביים, מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? זה שירות באיזורים מסוכנים? כי אם כן אז מה ההבדל בין זה לבין להיות לוחם מבחנית בנים יחידים? 3. באימות נתונים יש את הקטע שהיא נותנת לקרוא משפט ולתרגם אותו, מתוך שני המשפטים לא הצלחתי לתרגם במדיוק מילה אחת, ואת המשפטים שהיא נתנה לי לכתוב כתבתי בלי שגיאות. השאלה שלי היא האם השגיאה היחידה שהייתה לי יכולה להשפיע על הקב"א? תודה מראש, וסליחה על כל השאלות!

costello2

New member
תשובות

1. הקב"א נקבעת לאחר הצו הראשון. 2. ככל הנראה השאלה הזו באה על מנת לבדוק מוטיבציהלשירות בכלל (לאו דווקא בתפקיד שאותו אתה מעדיף) למראיינת בצו הראשון אין שום מושג לגבי התפקידים שיציאו לך בהמשך הדרך, אבל אחד הדברים שהיא אמורה לבדוק זה את רמת המוטיבציה לשירות - ללא תלות בתפקיד. 3. עד כמה שאני זוכר סימול עברית הוא לא חלק מהקב"א, אבל אני לא סגור על זה.

onix 17

New member
תודה על התשובות

אבל השאלה הראשונה שלי הייתה כמה זמן אחרי הצו הראשון נקבעתצ הקב"א.. אם עוד אנשים יודעים דברים אחרים אני אשמח אם תענו..שוב תודה!

למעלה