שלום לכולם!

שלום לכולם!

באופן הזוי לחלוטין, הפכתי תוך בוקר אחד למנהלת הפורום. למען האמת שברתי שיא, כאשר בשעה 11:00 בבוקר הואדמתי בפורום, ובשעה 12:00 כבר הוכחלתי בו.
הצטרפתי לניהול כהיענות לבקשתו של "על האש", ומתוך רצון לקיים פורום סדיר ורציני לקבוצה הנהדרת הזו, שהכדורגל הישראלי לא היה נראה אותו דבר בלעדיה. (בתקווה שהרוח הנשית, תהפוך עד מהרה לרוח גבית
) אשמח ללמוד מכולכם, מאחר ואינני מומחית גדולה בתחום. אחרי הכל- זו המטרה של הפורום. כמו כן, מקווה להיות לכם לעזר, בכל שאלה ובקשה, ולתת מענה. זו ההזדמנות לברך את "על האש" על העבודה המצוינת שהוא עשה, ועדיין עושה, בפורום הזה. שתהיה לכולנו עונה נפלאה, עינב.

על האש

New member
וזו ההזדמנות

לברך ולאחל בהצלחה,לרוח הנשית החדשה שהצטרפה לפורום,ונענתה לבקשתי להפריח רוח חדשה לפורום גם מהצד הנשי
. תנו לה לעזור לי ולנו,ונראה לכולם שיש לנו פורום,וקבוצה לא פחות טובים מכל השאר כאן. ויתכן שיצטרף אלינו אדום נוסף בקרוב,אנחנו בשלב של חילופי מסרים :). ומי יתן ותהיה לנו עונה מוצלחת ומדימה,ופורום לא פחות שכזה :).

../images/Emo65.gifברכות לסינתיה../images/Emo65.gif

מינוי מצויין שיעשה לפורום רק טוב. עכשיו באותה המהירות שסינתיה שינתה צבעים כמו זיקית משחור>לאדום>לכחול.. כך לדעתי גם "כינרת אחרת האדומה" חייבת להפוך לאדומה בפורום כאות לנאמנות המסורה שלה למועדון הפועל ת"א בכלל ולפורום כאן בפרט.

על האש

New member
מה שמגיע,מגיע ../images/Emo13.gif

כינרת מזל טוב,ותתחדשי,יפה לך האדום
.

יו אני ממש מסמיקה בעונג חחח../images/Emo6.gif

תודה תודה באמת. אני רק רוצה שהאדומים שלי יצליחו. לכתוב כאן על נפלאות הגולים האדומים. בכל אופן תודה אני מסמיקה . ומחייכת. אז להתראות במשחק הבא. אפילו שמאוד התרגשתי מהמשחק הקודם. ראיתם איזה יופי? ראיתם איזה כייף? מכינרת אחרת האדומה לעולמי עולמים. כי אין לי קבוצה אחרת ואין לי ארץ אחרת זה שלי.
חמסה חמסה שום בצל יין

למעלה