שלום לכולם,

leehee1

New member
שלום לכולם,

חדשה כאן וקצת מבולבלת, אני וחברה טסות בסביבות דצמבר לאוסטרליה נ"ז, וגם מעוניינות לבקר במזרח (תאילנד ויפן). קיבלנו הצעה לכרטיס טיסה בבערך 2800 דולר, שהנתיב הוא ת"א-אתונה-סידני-אוקלנד-סינגפור-בנגקוק. רציתי לשאול לדעתכם, אם המחיר נשמע סביר, או אם עדיף לקנות כרטיס טיסה (מבחינת המחיר כמובן) לתאילנד/אוסטרליה/נ"ז ומשם פשוט להמשיך בספונטניות לאן שנרצה. בנוסף, חברת התעופה היא סינגפור איירליינס, עיינתי בפורום וראיתי שהיא מומלצת, מישהו יכול לאמת ? דרך אגב, הכרטיס הוא כרטיס סובב עולם, ומוגבל לשנה. תודה מראש.. ליהי

Yo-man

New member
לי זה נשמע יקר

לדעתי טיסה לנ"ז צריכה לעלות בסביבות 1600$, ובכל מקרה היא עם עצירת ביניים אחת או שתיים (אוסינגפור וישיר לאוקלנד, או עצירה אחת בבנגקוק ועוד אחת בסידני) תוספת לעצירה לא תגיעה ל-1000$. תחפשי את הטיסה הכי זולה ואז תראי כמהעולה להוסיף לה חניה. ובכל מקרה - אם תוותרו על יפן, אז עם אל-על ואייר נ"ז תוכלו למצוא טיסה דרך בנגקוק ומשם טיסות לאסיה אפשר למצוא במאות בודדות של $$$ והופס - חסכת איזה 700$. כרטיס סובב עולם מצדיק את המחיר, אבל כמו שציינת הוא מוגבל לשנה, וזה אומר שמבנגקוק תצטרכו להמשיך מזרחת ליפן, ארה"ב, אירופה ואז לארץ. קחו בחשבון שזה יכול להיות מעט מתיש וחייבים ויזה לארה"ב בשביל זה, גם אם לא יוצאים משדה התעופה.

jeshu

New member
זה נשמע לי עוד משהו זה לא משאיר הרבה מקום לשינוי התכניות.לפחות לפי מה שהבנתי.

אתן לא צריכות סובב עולם

למסלול שכתבת מישהו מנסה למכור לכן כרטיס יקר סתם אלא אם כן אתן רוצות לחזור דרך ארה"ב. אם אתן חוזרות דרך המזרח אז הכרטיס צריך להיות מקסימום 1600 $ ואפילו פחות. תבדקו בעוד מקום וסינגפםור אייר ליינס זו בערך החברה הכי טובה בעולם. בדרך כלל הכרטיסים שלה ניתנים לשינוי תאריך ללא תוספת תשלום מה שדי חשוב בטיול כזה. תהנו

למעלה