שלום לכולם

פרופלו

New member
שלום לכולם

אהלן נעים מאוד אני עוקב אחרי הפורום הזה כבר חודשים ארוכים ומאוד נהנה... בכל מקרה יש לי שתי שאלות, אשמח אם תעזרו לי בפתירתן. השיר תקציר שירי החורף הבא אנא מכם תעזרו לי להבין מה המשמעות של השיר מה הוא מביע אני לא מבין כלום יצא לי יותר בקשה משאלה מקווה שתסלחו לי, ולשאלה השניה השיר חית הברזל האם זה רק אני שהוזה לי או שמה השיר מנבא לנו את קץ ימינו הקרב ובא? אנא תקנו אותי אם אני טועה בתודה מראש...

אתה לא טועה.

זוהי פרפרזה של מאיר על נבואת דניאל, והיא לא מנבאת לנו את קץ ימינו, אלא את קץ המלכות הרביעית שלאחריה ימלוך הקב"ה לבדו בעולם מבלי שבני האדם ישעבדו עצמם לטכנולוגיה שמובילה את עצמה להרס וחורבן. והמונים המונים חצי אוטומטי הלומי פטישוני כסף סמויים רצים רצים מפוקדי ריצודים מהבהבים עטופים במגילה של תנאים וזכויות מסוממי קידמה והתפתחויות

שלום גם לך...

תקציר שירי החורף הבא הוא שפריץ אינטואיציות איכותי שכל בית בו מנתח נושא אחר. אתה מוזמן להעלות את הגיגיך ונעבור על זה בית בית. לגבי קץ הימים... המממ... נו במהרה בימינו אמן. ספר דניאל שומש רבות ע"י מחשבי קיצין מהלך כל השנים, כיון שהוא נותן סכימה של הדרך למלכות הנצחית שהיא המלכות החמישית. אין דור בעם שלנו שלא ניסה לחשב את הקץ לפי הספר (ועיין: שבתאי צבי, שלמה מולכו, האר"י, רמ"ק, אפילו רמב"ן ועוד רבים וטובים). רמב"ם לעומת זה קובע שהקץ, אין לו לאדם ולו קצה של יכולת לחשבו כלל. ויש המחמירים וקובעים: "תיפח עצמן של מחשבי קיצים".

פרופלו

New member
תודה רבה רבה רבה לכם...

למרות שבקשר לתקציר שירי החורף הבא לא ממש הבנתי את הכוונה אבל תודה בכל זאת..

למעלה