שלום לכולם...

nofar912

New member
שלום לכולם...

יצא לי לקרוא כאן כמה פעמים ויש לכם ממש אחלה עצות. יש לי בעיה קטנה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. אני יוצאת כבר כמעט חודשיים עם מישהו מקסים, חכם, מצחיק,כיף לי איתו וכו'. וכאילו שזה לא מספיק.. הבן אדם פשוט נראה טוב, הוא בדיוק הטעם שלי. עכשיו תגידו "סבבה.. מה הבעיה?!" הבעיה היא שהוא נראה טוב מידי, הוא נראה כ"כ טוב עד שחברה שלי שאלה אותי "מה לבשת באותו יום שהכרת אותו?" כאילו לבשתי מיני או מחשוף שמשכו את תשומת ליבו.. כאילו היא לא מאמינה שמישהו חתיך כמוהו יתחיל איתי. וזה לא רק היא, אני נתקלת בכ"כ הרבה הערות של אנשים בנוסח "וואלה.. שיחקת אותה" עכשיו רק כדי להבהיר דברים, אני ממש לא מכוערת. אומרים לי שאני ניראת טוב ואני יודעת את זה (אני מקווה שלא נתפסתי עכשיו כשחצנית). אין לי תלונות בקשר למראה שלי. אני אומנם לא דוגמנית ואפילו לא קרובה לזה אבל אני שלמה עם עצמי ועם הגוף שלי ואני בטוחה שזה מוקרן החוצה. מקרה טרי שהיה לי שקרה לי אתמול שיצאנו, ישבנו ביחד בבר ואז בחורה הגיעה מהצד השני והחוצפנית מתחילה איתו כאילו אני אויר, הוא כמובן שלא שיתף פעולה. היא לחשה לו באוזן שהיא רוצה את המספר שלו והוא אמר לה "רגע, אני אשאל את חברה שלי" הבחורה התייבשה ואמרה לי בזלזול "את חברה שלו?" מיותר להגיד שנעלבתי עד מעמקי נשמתי.. ובאותו רגע הרגשתי הכי מכוערת וזה הרס לי את כל המצב רוח . מפריע לי העיסוק השיטחי הזה במראה חיצוני. לפעמים אני מרגישה שהחברה מכתיבה לנו שאדם יפה צריך לצאת עם האדם יפה במידה שווה (סטייל בראד פיט ואנגלינה ג'ולי) כי אז אני נתקלת בגבות מורמות ובהערות מפגרות. כל הביטחון שהזכרתי נעלם לי, וחלילה לא בגללו הוא גורם לי להרגיש הכי יפה שיש. אני מרגישה ככה בגלל החברה שלנו שקובעת לנו מה יפה ומה לא, חברה שלא רואה כלום מעבר למראה חיצוני. זה ממש מתסכל אותי למרות שבלב אני יודעת שזה לא אמור להיות ככה.. אני יודעת שהוא התאהב בי בגלל כ"כ הרבה סיבות: החום שאני מקרינה, החיוך שלי, ההומור שלי, האהבה שאני מרעיפה עליו ועל אנשים קרובים אליי. אבל עדיין זה כ"כ כואב לי שלמרות הכל יש את העיסוק המטופש הזה עם המראה שלי. אני מקווה שהבנתם משהו... יצא לי ממש סלט. תודה מראש.

מוּסקט

New member
"את החברה שלו"?

"כן, כי אני לא מתייחסת לאחרים כאילו היו אוויר" כנראה לחבר שלך עצמו חשובים עוד כמה דברים חוץ ממראה חיצוני. את יכולה לקחת ממנו דוגמה. הוא לא "שם" על עצמו את אותו משקל שאת שמה עליו. אם נמאס לך להתעסק רק עם המראה החיצוני - הפסיקי להתעסק רק עם המראה החיצוני. אם את לא תעשי מזה עניין, לא יהיה עניין.

מוּסקט

New member
"את החברה שלו"?

"כן, כי אני לא מתייחסת לאחרים כאילו היו אוויר" כנראה לחבר שלך עצמו חשובים עוד כמה דברים חוץ ממראה חיצוני. את יכולה לקחת ממנו דוגמה. הוא לא "שם" על עצמו את אותו משקל שאת שמה עליו. אם נמאס לך להתעסק רק עם המראה החיצוני - הפסיקי להתעסק רק עם המראה החיצוני. אם את לא תעשי מזה עניין, לא יהיה עניין.

האגס 1

New member
החבר שלך

אוהב אותך בגלל כל המ שאת מקרינה כמו שציינת? אז מצבך טוב. תמיד יהיו מסביבך פוסטמות כאלה ואחרות שאולי לא ייתרשמו ממך במבט ראשון כמו שהחבר שלך התרשם ממך על סמך היכרות עמוקה, ואת לא אמורה לנסות למנוע מהתופעה להתקיים אלא רק לבחור שלא לתת לזה להרוס לך את הבטחון העצמי.

אטיוד5

Active member
הבטחון העצמי שלך

נבנה מהרבה דברים: כמה את חכמה. כמה את נחמדה. כמה את מרעיפה אהבה. כמה את אינטליגנטית. כמה את מסוגלת לאינטימיות. כמה את חתיכה. כמה את יפה. ועוד. החוכמה היא לדעת לשקלל בין הדברים. ליופי והחתיכיות יש משקל, בהחלט יש. עד כדי כך שאם לא ניחנת במספיק מהם את עלולה להפסל לקשר. ונכון שזה די רדוד. אבל ככה זה. מצד שני, המשקל של התכונות האלו במכלול הוא די נמוך. ממה שכתבת, נשמע שהחבר שלך יודע לשקלל את הדברים בצורה נכונה. קחי ממנו דוגמא.

gitta

New member
יש נקודה אחת נוספת

לפי תיאור היחסים ביניכם ייתכן שיש ביניכם קשר נשמתי עמוק מחיים קודמים. רקע כזה משפיע יותר מכל התכונות הפיזיות שאטיוד פירט כאן. תהיי מאושרת שמצאת את "החצי השני".

gitta

New member
יש שיטת אבחון מיוחדת

הבודקת כל מיני דברים, כמו את הרקע הגלגולי של 2 בני הזוג, את היחסים ביניהם בעבר ואת המידה שבה הם מתאימים. כמובן שתשובה חיובית עדיין לא מהווה הבטחה, כי הרבה תלוי בבני הזוג ומה יעשו עם הפוטנציאל החיובי שיש לקשר ביניהם.

למעלה