שלום לכולם!

עוד משהו

בפרוג'ה יש את המפעל הראשי של נסטלה שמייצר את השוקולד פרוג'ינה- או כמו שמופיע בארץ - באצ'י. baci . שוקולד שעטוף בצבע כחול בצורת מעין "נשיקה" (הממתק) עם אגוזים בפנים ....

שלום לכולם!

נתקלתי בפורום הזה לא מזמן....וחשבתי להוסיף את התמונות שצילמתי ב euro chocolate שנערך כל שנה בפרוג'ה איטליה. אני גרה שם.... יריד השוקולד נערך בסביבות אוקטובר כל שנה...ואילו התמונות תמונה ראשונה - תערוכת שוקולד

תודה על התמונות! ובפעם הבאה ספרי

לנו לפני התערוכה.... היתי שמחה לבקר, האם זה הפסל היחידי שהיה שם? כמה ימים היתה התערוכה? ושוב תודה על התעוד!

רשמתי את הפרטים בשירשור למטה....

נערך בחודש אוקטובר בעיר פרוג'ה שבאיטליה. היה שם כל ערב או פעם בכמה ימים פסלים שבאו לפסל בגושי שוקולד... מעבר לכך היו סדנאות שונות ותערוכות שונות ובעיקר מכירה של שוקולד במחירים די יקרים...

מתוך ה"ארץ"

* שוקולד באיטליה. "Eurochocolate" הוא גן עדן לחובבי שוקולד, המתקיים בעיר פרוג'ה שבאיטליה פעם בשנה (והפעם 24-16 בחודש). באירוע טעימות של מאות סוגי שוקולד ואטרקציות מעט משונות כמו מופעי שוקולד, יהיה פירוש הדבר אשר יהיה, יצירת פסלים משוקולד, ובחירה של "ראש עיר השוקולד", שיכהן בתפקיד בימי האירוע. טל' 075-573- http://www.eurochocolate.com

תודה לך ישראלית באיטליה

האם את גרה שם? אני מתה להגיע לתערוכות שכאלו... אבל מתקשה לפנות את עצמי מהעבודה (שהיא הנחיית קבוצות בפיסול בשוקולד:) בפעם הבאה- קחי אותי אתך... ואם את באה לביקור בארץ, את מוזמנת לסטודיו שלי לראות פסלי שוקולד תוצרת הארץ! שיהיה לך יום נפלא מיה

and.....

תצוגה של עטיפות מפורסמות ומהעבר של שוקולד. אגב פרוג'ה היא מקום הייצור של השוקולד המפורסם פרוג'ינה. שם המיפעל

למעלה