איזה מקסימה ומדהימה היא..
ל לירן 22 New member 18/7/05 #22 שירי תעשי לי ילד.... אמממ הי בהצלחה בכל מה שתעשי ועם הדיסק החדש!!!! ובקשר לילד צחקתי..חיחי אמממ
ס סוודר בסדר New member 18/7/05 #23 אהההההההההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif אני שנכנסת לפורום קוראים לי שיר ואני מעריצה גדולה שלך איזה כיף שנכנסת לפורום אני אותך,שירו'ש שיר
אהההההההההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif אני שנכנסת לפורום קוראים לי שיר ואני מעריצה גדולה שלך איזה כיף שנכנסת לפורום אני אותך,שירו'ש שיר
° °•°TooTiT°•° New member 18/7/05 #24 כפרה עלייך../images/Emo180.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif ולא, לא אהבנו את הסינגל החדש שלך אנחנו פשוט אהבנו אותו מאדדדדדדדדד מתים עליו ועליייייך כפרעלייך
כפרה עלייך../images/Emo180.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif ולא, לא אהבנו את הסינגל החדש שלך אנחנו פשוט אהבנו אותו מאדדדדדדדדד מתים עליו ועליייייך כפרעלייך
• •°•CoRaL•°• New member 18/7/05 #27 חבל שלא ביקשנו מיליון דולר../images/Emo8.gif שירי, המון בהצלחה עם הסינגל והדיסק תמיד יש אנשים שיגידו הכל נגד הסינגל גם אם זה לא נכון אז פשוט תתעלמי כי הסינגל מדהים ועוצר נשימה אוהבים אותך
חבל שלא ביקשנו מיליון דולר../images/Emo8.gif שירי, המון בהצלחה עם הסינגל והדיסק תמיד יש אנשים שיגידו הכל נגד הסינגל גם אם זה לא נכון אז פשוט תתעלמי כי הסינגל מדהים ועוצר נשימה אוהבים אותך
M M a g n u s New member 18/7/05 #29 ומה עם מעריצים שהם כבר גדולים../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif שירי קראתי את ההודעה והייתי חייב להגיד לך שני דברים: נתת הופעה מהפנטת באירוויזיון, הקסמת מדינה שלמה וגם בפן האישי- שי (מתפוז) לא מפסיק להרעיף עלייך שבחים ופרגונים- את מדהימה תתפלאי, אבל יש לך גם מעריצים שהם לא תלמידים/ שמיניסטים- פורום אירוויזיון גדוש במעריצי שירי מימון בני 20+- תקפצי לבקר ולסיום- בהצלחה, תמשיכי להמם ותדעי שאת פשוט דיוווווה
ומה עם מעריצים שהם כבר גדולים../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif שירי קראתי את ההודעה והייתי חייב להגיד לך שני דברים: נתת הופעה מהפנטת באירוויזיון, הקסמת מדינה שלמה וגם בפן האישי- שי (מתפוז) לא מפסיק להרעיף עלייך שבחים ופרגונים- את מדהימה תתפלאי, אבל יש לך גם מעריצים שהם לא תלמידים/ שמיניסטים- פורום אירוויזיון גדוש במעריצי שירי מימון בני 20+- תקפצי לבקר ולסיום- בהצלחה, תמשיכי להמם ותדעי שאת פשוט דיוווווה
ש שני מויאל היחידה New member 18/7/05 #30 באיחור- מקווה שתיראי..../images/Emo9.gif את זמרת מדהימה ובן אדם מדהים עוד יותר ... אני מאחלת לך המון בהצלחה עם האלבום .. אני - בטוח קונה
באיחור- מקווה שתיראי..../images/Emo9.gif את זמרת מדהימה ובן אדם מדהים עוד יותר ... אני מאחלת לך המון בהצלחה עם האלבום .. אני - בטוח קונה
ג גולדמן באש ובמים New member 18/7/05 #31 אוף פספסתי!!!! חרא..טוב שירי עם את רואה..אז מתה אליך ואני מכחה לאלבום שלך!
C Cm 2004 New member 19/7/05 #36 חחחח אני לא מבין את אלה שאומרים... פיספסתי אותה! היא כתבה פה הודעה אחת ולא הגיבה לשום תגובה. אז מה זה משנה אם בנאדם נמצא ברגע שהיא כתבה ת'הודעה או שעה (ויותר) אחרי??? חחחח
חחחח אני לא מבין את אלה שאומרים... פיספסתי אותה! היא כתבה פה הודעה אחת ולא הגיבה לשום תגובה. אז מה זה משנה אם בנאדם נמצא ברגע שהיא כתבה ת'הודעה או שעה (ויותר) אחרי??? חחחח
C Cm 2004 New member 19/7/05 #38 זה מה שאני אומר.. ככה שלא פספסתם כלום. פשוט ראיתם ת'הודעה בזמן יותר מאוחר וזהו. זה "הפספוס"
ד דון דון האחת והיחידה New member 19/7/05 #39 שירי ואוי תודה שנכנסת!!../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif יההה איזה כיף זההההההה חחחחחחחחח אני ממש שמחה לשמוע את החדשות שלך ושאת שמחה ומרוצה ממה שאת עושה כי זה הכי חשוב!!! אוהבת המון הדר!
שירי ואוי תודה שנכנסת!!../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif יההה איזה כיף זההההההה חחחחחחחחח אני ממש שמחה לשמוע את החדשות שלך ושאת שמחה ומרוצה ממה שאת עושה כי זה הכי חשוב!!! אוהבת המון הדר!
O ofer124 New member 19/7/05 #40 ווווווווווואווווווווווווווו אני לא מאמין ששירי נכנסת לפהההה...איזה ריגושששש.....!!!