שלום לכולם!

שלום לכולם!

מה שלומכם? איך החופש? מה דעתכם על השיר החדש שלי? וואו כמה שאלות... טוב אז אני אספר קצת... אני, ברוך השם – מאושרת ונרגשת... הסינגל השלישי מתוך אלבום הבכורה שלי יצא ושמו – "אהבה קטנה" שכתב והלחין דור דניאל. שיר שאני מאוד אוהבת...המילים מרגשות אותי ואני מאוד מתחברת אליהן –מילים עם כאב וכעס , יש בי כ"כ הרבה אהבה אך אין לי זמן לאהבות קטנות...  על ההפקה אייל קצב - רוק פופ והרבה אדרנלין...! אנחנו ממש בתהליכים אחרונים לקראת סיום האלבום שעליו אנחנו עובדים, אני והליקון, כשנה וחצי. אני נורא מתרגשת לקראתו ובכלל אני נמצאת בתקופה מאוד מעניינת בחיי – המון המון הופעות עם ריקודים, נגנים ושירים חדשים, סינגל חדש והתקליט שבדרך... אז לאלו מכם שיצאו לחופש הגדול – אני מקווה שאתם עושים כיף חיים ושומרים על עצמכם. ולאלו מכם שסיימו י"ב ועומדים לקראת גיוס –תמשיכו לכייף וזכרו כמה חשובה המטרה לפניה אתם ניצבים, עשו את המיטב וכך גם תצליחו להנות כי אין ספק שזו אחת החוויות המעניינות שתחוו... אוהבת אתכם תודה על האהבה והתמיכה שלכם תמיד שירי מימון

Avichai Dei

New member
אני לא מאמין שיריייייייי

כמה פעמים ניסתי שתתיחסי אליי!!! יו כמה את מדהימה ומוכשרת!! השיר החדש פשוט פצצה!! העוצמה של הקול שלך עושה לי צמרמורת במילה אחת את המלכה שלי!!

Avichai Dei

New member
אני לא מאמין שיריייייייי

כמה פעמים ניסתי שתתיחסי אליי!!! יו כמה את מדהימה ומוכשרת!! השיר החדש פשוט פצצה!! העוצמה של הקול שלך עושה לי צמרמורת במילה אחת את המלכה שלי!!

מיכל כKן

New member
היי שירוש איזה כיף שנכנסת!!

זו מיכל..איזה כיף היה בהופעה בגני התערוכה.. אבל לא הספקנו להפגש..חפיף היה כיף בכל זאת כשהלכת נגעתי לך בכתף כדי לקרוא לך אבל לא היה לך זמן:( אוהבת אותךךךךךך

גולה17

New member
שירייייייייייי...כפרה עלייךךךך

איזה כיף שנכנסת....אני מתה עלייך... השיר מדהיםםםםםםםםםםםםםםםם... אוהבת אותך המון המון המון המון המון המון...גלי

אורטלי14

New member
שירי מדהימה שלייי

שיריייייייי יקירתיי יפה שלי !! איןןן השיר מדהיםםם אפילו יותר מעד שתבין אותי שאני כ"כ אוהבת אותו.. אין על אהבה קטנה, המילים כ"כ נכונות ואמיתיות ! כפרה עלייךךךך אני אוהבת אותך המון! בהצלחה בהכל! ד"א בדיוק אני רואה עכשיו את הגמר בניצנים, ואני לא מאמינה שעברו כבר שנתיים ! תיראי איך כ"כ היתקדמת! אין עלייך בכל העולם הזהההה אוהבת ואתך כ"כ כעבר הוה עתיד שלך תמיד- אורטל יהודה מנס ציונה

אורוש 14

New member
שירייייי../images/Emo6.gif אני כל כך שמחההה

שנכנסתתתתתת....בהצלחהה עם האלבום החדששש!! והשיר החדש ממש יפה..שיר מאוד קליט.. אוהב אותך הכי בעולםםםםםםםםםםםםםםםם אור~

זוננפלד

New member
שיריייייייייייייייייייייייייייייייי

או מי גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 תגידי ראית את השרשור שכתבנו לך שם דברים??????

זוננפלד

New member
אופס שכחתי תאוטו שלי ../images/Emo73.gif

עד שאני כבר מאמצת סמיילי אני שוכחת אותו... *לא לשכוח* *לא לשכוח* *לא לשכוח*

Deanb

New member
איזה כיף שנכנסת לפורום... זה מאוד

משמעותי בשביל כולנו. אוהב אותך! דין

Dorushh 3

New member
שיריייייייייייייי../images/Emo99.gif

את לא יודעת כמה אני אוהב אותך!!!! השיר שלך מדהים!!!!!!
ואם בא לך כנסי לאתר שלי, שהוא עלייך, מן הסתם..
shirimaimon3.tipo.co.il מי אוהב אותך יותר ממני???

שירושששששששששש יפה שליייייייייייייי

איזה כיף שנכנסתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!! אני מתה עלייך והשיר החדש שלך פשוט מדהיםםם..!!!!!!!!!!! באמת בהצלחה לך בהכללללל...!!!!!!!!!!!!!! את לא יודעת כמה אני אוהבת אותךך..!!! באמת באמת בהצלחה!!!
צליל...

שירי../images/Emo99.gif../images/Emo90.gif

איזה כייף שאת נכנסת!! אני לא יודעת אם את זוכרת אבל זאת פז.. אני כתבתי לך מכתב + שרשרת והבאתי לך את זה ביום העצמאות 2005 אם את זוכרת תני סימן
אוהבת המון
פז

נועוW

New member
שירושש../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

וואי איזה כיף שנכנסת
אני אוהבת אותך
את שרה מהמם ובקיצור מדהימה גם בתור בנאדם וגם בתור זמרת
השיר אהבה קטנה יפה מאוד
אוהבת
נועה

למעלה