שלום לכולם

hillator

New member
שלום לכולם

קוראים לי הילה אני בת 18 וקצת אני לפני עתודה(או צבא) ואני מאוד אוהבת את שנאיה טווין כבר הרבה שנים ואשמח להצטרף לפורום

MiriOrit

New member
שלום הילה ../images/Emo13.gif

אני שמחה הצטרפת... ספרי קצת על ההכרות שלך מול שאניה. איזה שיר את אוהבת? מתי ואיך הכרת את השירים שלה? בכלל, אני מאוד מקווה שיהיה לך כיף.

hillator

New member
ככה

בערך בכיתה ח' לא זוכרת למה התחלתי להוריד שירים שלה באינטרנט וממש אהבתי את זה וקניתי את הדיסק וד"א עד היום הדיסקים היחידים שאני לא צורבת וקונה מקורי זה שלה.. איזה שירים אני אוהבת. טוב הכל הכי your still the one חוץ מזה את forver and always bonita man i fell like a woman from this moment she יש אחד מנוטינג היל בקיצור הכל!!

S c a r l e t t

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

את מי שאני חושבת שאת
מהימים של בננה בום (או שאני לגמרי לא בכיוון...)

cosefi15

New member
היי הילה ! אני מקווה שתהני פה

יש לנו חברים נהדרים ומנהלת נהדרת וכמובן את גל שהיא אישיות בפני עצמה! מקווה שתעזרי להחיות את הפורום הדועך

Eilleen

New member
ספייייייייייייייייייייייייייייייייי

השניה זה היכה בי די חזק אפילו אתה צוחק עליי :-O!!! לא קלטתי את זה עד עכשיו...:-O

Eilleen

New member
אז הילה....ספרי לנו על עצמך

תדמייני שאת בטיפול פסיכולוגי.... אנחנו כאן בשבילך הילה כאילו, ספי לא ...
אבל אני כן !

S c a r l e t t

New member
אתם מוכנים לא להפחיד אותה../images/Emo35.gif

מסכנה הילדה, רק הגיעה...תנו לה להכיר אותנו קודם הילה, בתקווה שאת עוד כאן ולא ברחת הכי רחוק שאפשר משני הפסיכים האלה
(ספי, גל- הכל מאהבה
מבטיחה לך שאת עוד תרגלי למצב כאן

Eilleen

New member
כי הוא צוחק על גל

(השולטת!) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

cosefi15

New member
אני צחקתי, הכיצד את מעיזה?

אני דברתי על גל רק טובות אמרתי שהיא אשיות בפני עצמה וזאת מחמאה! גל אין כמוך! 4U
4U
4U|

SHANIA MY MUSIC

New member
../images/Emo24.gif היי הילה, מה המצב?

גם אני עכשיו לפני צבא, ואני סיימתי עתודה.. אני בת 20 , והצטרפתי לפורום לא מזמן... גם אני מעריצה את שאנייה כבר כמה שנים, ולא ידעתי שיש לה עוד מעריצים בישראל. אז תהיי בקשר...

למעלה