שלום לכולם!!!

ד י נ ה 1

New member
שלום לכולם!!!

שלום לכולם :) !!!! שמי דינה דדבייב אני בת 17 מתל אביב. בשבוע האחרון ניבחרתי ליו"ר תא ת"א. למי שלא מכיר אותי,אני לומדת ביחד עם סשה,דימה ואלינה בבית הספר שבח מופת בת"א, עולה לכיתה י"ב . ניכנסתי לנוער שינוי לפני כחצי שנה ובמהלך החודשיים האחרונים הגברתי את הישתתפותי בפעיליות שלנו בנוער. אני מאמינה שאם נתאמץ ונעבוד ביחד נוכל לבנות תא חזק,פעיל ומדהים בת"א. אני מאוד חושבת שצריך לשלב בין פגישות תא מסודרות לבית פעילויות שטח נרחבות! אני בטוחה שביחד עם סגני החדש טל נחזיר עטרה ליושנה! אני מאחלת לסגני שנת עבודה מעולה ומקווה שנצליח לעבוד טוב ביחד
בתור חברת מזכירות אני אדאג לקדם את הנושאים שחשובים לי כמו שיווין בין המינים ונגד כפייה דתית. איתי הגוש הנשי במזכירות יגדל למעל לשליש מחברי המזכירות ואני בטוחה שנעשה שינוי. באהבה עצומה דינה דדבייב

Sashka7

New member
שלום דינה!!! ../images/Emo72.gif

מה שלומך?? נעים להכיר!!! ברוכה הבאה לפורום שלנו!!! רוצה שאני אספר קצת על עצמי?? תהני בפורום!!!
ושוב שיהיה לך
בתפקיד החדש!!! ממני, סשה

תמיר1991

New member
../images/Emo49.gif גדול שיהיה לך על בחירתך

ליו"רות התא, כל הכבוד ואני מאוד מקווה שתצליחי לקדם את התא לבסוף
בברכה, חבר התא שלך, תמיר.

../images/Emo24.gif

דינה היקרה, אני מאחל לך הרבה הצלחה בתפקידך החדש כיו"ר תא ת"א. אני בטוח שביחד עם סגנך תובילו את התא קדימה ותקדמו אותו עוד יותר. (או כמו שציינת...תחזירו עטרה ליושנה). בברכה, יוראי

EO117

New member
ברכות ואיחולים על זכיתך

כמי שניהל את הבחירות בתא הרשי לי לאחל לך הצלחה רבה בתפקידך החדש, נכנסת לנעליים גדולות של ראשי התא לשעבר יוראי וטל שעשו עבודה מדהימה בתא הנוער ת"א והביאו אותו עד הלום. הרשי לי לחלוק עמך משפט חכם שיסייע לך "זכרי את חברייך ותהי נאמנה אליהם, כי אלו יהיו עמך תמיד". שולח ברכתי להצלחת ופריחת התא, ובתקווה שהמאבקים והריבים בתא הגיעו לסיום, ולדרך חדשה אתם יוצאים, בשיתוף פעולה ואחווה! עלי והצליחי, אלירן אוחיון חבר ועדת הבחירות תא ת"א

asafz8

New member
ברוכה הבאה!!

לאחר הנאום שנשאת כאן, נותר לי לאחל לך רק טוב. בהצלחה בתפקיד, לאחר שהכרתי אותך בסמינר הנוער האחרון אני בטוח שתעשי תפקידך יחד עם טל בדרך הטובה ביותר. אני מאחל לך ולסגנך שיתוף פעולה למען סגסוג התא שלכם שהיה ואני מקווה שגם יהיה תא עם הרבה אנשים. לכל שאלה בקשה פניה הארה הערה פני אלי, אסף זגריזק, יו"ר תא חיפה

tapr

New member
ברוכה הבאה!

שלום דינה, אני מקווה כי כעת, לאחר שפתחת חשבון בתפוז, נראה אותך יותר בפורום ונשמע את דבריך. אני מאמין שביחד נוכל להמשיך ולבנות תא ת"א יציב וחזק. כפי שאמרתי לסשה לאחר הבחירות, אני מזמין אותך לשבת, עם או בלי סשה, לשיחה בבית קפה ובאווירה טובה. שיהיה לנו חופש כיפי ומלא אקטיביזם
בברכת התאקלמות מהירה, טל

wizibusy

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני בטוח שתביאי לתא ת"א כבוד רב

למעלה