שלום לכולם

על איזה שיטה אתה מדבר?

אני לא שמעתי על שום שיטה הייתי במפגש ו אני לא מבין את ברברה דם.היא רק דיברה הרבה והרבה אנשים יצאו מאוכזבים באו במיוחד לשמוע סוף סוף מה הכיוון של ברברה דם אבל כנראה שאין לה כיוון.מה שהבינו כולם שהיא לוקחת 300 שח על שעה עבודה כמובן שבחיים היא לא תבקר מישהו בבית ולא תקבל אחריות כספית.הרבה אנשים הרגישו אחרי הקורס שלה ירידה בדיבור וביזבזו יותר מ11000 שח סתם.אני מציע למי ששוקל לעבו רק קורס אצלה ויקח את ה11000 שח ויסע לתורכיה לשבועיים ככה ידבר יותר טוב ויהיה יותר רגוע.ויחסוך כסף רב.זה מה שאני חושב על ברברה אם כל הכבוד שהיא למדה הרבה היא לא אלוהים שיכולה לקחת כסף ממגמגמים מסכנים ולרמות אותם כי זה רמאות.אני מצטער שהלכתי לשמוע אותה.

geashono

New member
אני יודע כי הייתי שם

אבל אני מצפה לתגובה יותר רצינית שמסתמכת על סטטיסטיקת ההצלחות שלה בעבר ועל הטענות שהיא מנסה לדחוף את הטיפול גם למגמגמים קלים אני יכול להגיד למי שלא היה אז שהיא טענה שמחיר הטיפול שלה סביר(300 שקל לשעה) אני יכול להןסיף שהיא מוסד פרטי ולא פילאנטרופי וזכותה לגבות אלו מחירים שנוחים לה וזכותינו כצרכנים לבחור האם זה מתאים לנו מה שכן אין לה זכות לנדנד לאנשים לעבור את הקורס

shuky63

New member
דעה מעט שונה על cti

בשנת 2000 נפגשתי עם ברברה דם למספר פגישות טפוליות. ידעתי אז שעיצוב שטף הדיבור לא מתאים לי וכיוון ששמעתי שהיא התחילה בטיפול בעיצוב שטף הדיבור אבל מתוך נסיון טיפולי שינתה אותו לגמרי,החלטתט להפגש איתה. כצרכן נבון פסלתי מראש את הקורס האינטנסיבי ולקחתי פגישות יחדניות ,אז ב280 ש"ח לשעה,סה"כ 10 פגישות-2800 שקל שמהם קיבלתי 900 חזרה מקופת חולים. תוצאה נכון להיום אחרי 5 שנים: בקריאה מהכתב גם לפני קהל גדול אני בטוח בעצמי ושוטף לחלוטין. בדיבור רגיל-כשמדובר במשפטים קצרים לא תמיד שוטף.כשאני צריך לדבר ברצף מספר דקות(משהו כמו נאום בלי שקוטעים אותי),לרוב אחרי כמה משפטים אני הופך שוטף לגמרי. אני מכיר טוב יותר את הגמגום שלי.יודע מה התהליך שקורה לי כשאני כן מגמגם. אני מרגיש שהדיבור שלי טבעי לגמרי,בהחלט לא רובוטי. מסקנה לגבי-מצבי היום בהחלט יותר טוב משהיה לפני הפגישות עם ברברה. לי זה כנראה התאים.

hanhan003

New member
מה שמחזק את ההנחה

שהטיפול של הדסה הוא העדיף. לא שמעתי ממישהו שעבר את הטיפול בהדסה שמצבו החמיר בעקבות הטיפול. יש רק ויכוח כמה הוא עוזר. ואני מודיע שאין לי שום טובות הנאה מהדסה או מפלואנסי.

b e ll

New member
חנן, תראה איך אנחנו מתנצלים.

אפילו היו לך טובות מהדסה או פלואנסי, עדיין עיצוב שטף הדיבור הוא הטיפול הטוב ביותר שקיים היום. CTI לא נקרא עיצוב שטף דיבור מכיוון שהוא אינו מבוסס על וובסטר שקרא לשיטה שפיתח עיצוב שטף הדיבור. אגב, גם אם אתה עובד עם מישהו מהם, עדיין מותר לך לחשוב כרצונך. כל עוד אתה מיידע את האנשים שאתה חלק מטיפול מסויים, מותר לך לומר מה שתרצה והאנשים (שכבר יודעים שאולי אתה מוטה לטובת טיפול מסויים) יכולים להסיק את מסקנותיהם לבד. הרי סיכמנו והסכמנו שהמגמגמים לא טיפשים.

למעלה