שלום לכולם...

שלום לכולם...

אני אשמח בעצה - מה עוזר לנשירת שיער??? איזה שמן טבעי ו/או צמח מרפא? אני צמחונית וטבעונית למחצה... ועברתי תקופה של חודש לא קלה... ובעקבות זה שיערתי נעשה דליל יותר ונושר... אשמח לעצתכם. סופ"ש מלא בחיים אור אהבה ושמחה.

ישלי עור שמן

הנשירה כבר חודשיים וקצת... הותזונה שלי לא כ"כ תקינה... אני צמחונית כבר שנה וחצי וגם לפני לא אכלתי בשר... אני לא אוהבת... וגם ביצים ומוצרי חלב אני לא אוכלת בתדירות מספקת... יש לי מודעות שמשהו לא בסדר ושהתזונה שלי היא לא בריאה ואני מנסה לשנות זאת... יחד עם זאת אני אשמח לקחת (בהמלצה) גם תוספות מזון... כבר שנה וחצי אני לוקחת ויטמין B12 וחומצה פולית.

מאמר על נשירת שיער

כמובן שכל אחד צריך המלצה אישית אך אני מצרפת מאמר על נשירת שיער ודרכי טיפול אפשריות בהצלחה ושבת שלום

תודות רבות...

זה מאוד עזר לי להבין מאיזה שלב של "נשירת שיער" אני... ואת דרך הטיפול. כמו כן, כמובן אני אתייעץ עם מטפל מוסמך... תודה

שיער ועור קרקפת שמן..

הטיפול בשיער שמן מתחיל כמובן בטיפול בעור הקרקפת - הוא זה שמייצר את עודפי השומן. אסור להגזים בייבוש העור כיוון שזה יוצר פעולה הפוכה ויוצר שומניות יתר. שטיפת לימון - שטיפת הלימון מחזקתאת השיער ונותנת לו מראה בריא. חומרים: מיץ מלימון שלם טרי כוס מים מערבבים אופן הטיפול: חופפים את השיער פעמיים ומנגבים במגבת . שמים את השטיפה על השיער ודואגים כי תגיע לכל חלקי השיער. עוטפים את הראש במגבת ומשאירים 10 דקות. שוטפים במים פושרים שמים מרכך - שוטפים פעם נוספת ומייבשים. לשימרה על שיער בריא יש לצרוך: ויטמין A,B,C,D,E. ובנוסף אבץ(גזר, סובין, שיבולת שועל,ביצים וחלב) , ברזל (תפוזים , תותים, פלפל ירוק, גזר, תפ"א, חסה , שקדים וחלמון) וגופרית (מצוי בשקדים , בצל , שיבולת שועל , תאנים וחלמון הביצה) בהצלחה:)

למעלה