שלום לכולם

dende

New member
שלום לכולם

שלום אנשים אני חדש פה אז קודם כל קצת עלי : אני מחיפה ומעריץ מטורף של אמינם, אמינם נותן לי ולחבר שלי השראה אז גם אנחנו כותבים ראפ בעיקר בעברית, והשם שלנו כמובן - DENDE שזה כמו אמינם (משחק מילים של האות הראשונה של השם הפרטי ושם המפחה, אנחנו שנינו מתחילים ב"ד") בקיצור בעזרת השם עוד איזה שנה כולם יכירו אותנו ונהיה צמד הראפרים המובילים בישראל....... השאלה שלי היא כזאת, אני כמעט בטוח אבל רוצה לאשר את זה - בשיר סטאן (אחד השירים עם התוכן החזק ביותר !!!) המעריץ אומר לאמינם שהוא יקרא לבת שלו גייד, ואמינם אומר שזה מחמיא לו גיידי זה בעצם השם של הבת שלו, נכון? השם המלא שלה הוא "היילי גייד", אני צודק? טוב חברה תודה מראש ואתם תשמעו ממני הרבה (בקשר לדיסק הראשון יש כבר מספיק חומר והוא בשלבים אחרונים) יאללה ביי

amy lee 4 life

New member
"קצת?" עליך??

חחח זה דיי הרבה.....סתם ברוך הבא אני שרה בת 15 וחצי מירושלים ואני לא דתיה! אממ.....זהו

Pink Angel1

New member
כן

זה השם המלא שלה וברוך הבא

LEnnA no 1

New member
וולקאם אבורד../images/Emo140.gif

אני לנה בת 14 מרעננה, השתלבות מהירה

KingpinEX

New member
אתה טועה בגדול משום

שבשיר הוא לא אומר תשם ג'ייד בכלל הוא אומר שהוא יקרא לה בוני... וכן השם המלא של היילי זה היילי ג'ייד מאטארס

Shit On You

New member
היי

אני יובל בן 14 מאיזה חור באמצע שומקום.. למה לחכות שנה שכולם יכירו אותכם? תתחילו עכשיו

®NuLy®

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני גל בת 15 מאזור ירושלים. חחחח שתהיה לך בהצלחה והשתלבות נעימה

שלום

ספרת הרבה על עצמך חוץ מאת השם שלך? <=P> השם שלה זה היילי ג'יד כן אבל בשיר הוא אומר שהוא יקרא לה בוני....... <בגלל בוני אנד קלייד> אני עדי

lp 12

New member
ברוך הבא אני בתאל

אני כמו יובל באיזה חור בשם עפולה בשום מקום שנקרא יישראל הישתלבות נעימה וקצת הגזמת תודה יאלה ביי

lp 12

New member
תודהההההההההההה

ואתמול שיגעת לי תסכל כל שניה שיחה ממתינה טוב נו לא רק אתה היתקשרת גם רועי במיוחד רועי! ואיזה מצחיק ששאלת עם מי את מדברת חח חשבתי שיש לנו טלפתיה חחחחחח ואז קלטתי שאתה היתקשרת...

למעלה