שלום לכולם

שלום לכולם

רק עכשיו גילתי פורום זה וישר מהרתי לשגדר את הבעיה שלי . אז ככה, בעייתי היא,שאני פצפיסט, אני נגד הכיבוש של הצבא שלנו, וכמובן נגד להחזיק נשק ולפגוע בנפש חיה. הצבא לא מקבל זאת ומגלה כלפיי אטימות רבה . ב 7.8 אני אמור להתגייס לצבא, תאריך גיוס זה מיעד אותי להיות לוחם בחיל התותחנים, איני מסוגל לקבל את רוע הגזרה שנובעת כתוצאה מפרופילי הגבוה, למרות שסימנתי בשאלון העפות שלי,את הרצון להיות לוחם במידה מעטה מאד, זומנתי עקב זאת לקצין מיון והוא קבע את גורלי, במלי להתחשב בהשקפותיי. מה עליי לעשות איני רוצה להיות חלק בזוועה הזאת, כיצד אני משוג פטור מצפוני מהצבא ? תודה רבה, ויום טוב לכולם עידן

שלום לך

למרות שזה מאוחר, עדיף מאוחר מאשר אף פעם. אם אתה רוצה לצאת מהצבא על סעיףמצפוני כדאי שתתחיל את התהליך עכשיו, לפני הגיוס. יהיה קשה יותר עכשיו, אבל שוב, עדיף עכשיו. מכיוון שקבעו לך כבר פרופיל זה בעייתי יותר, וגם בגלל שאתה גבר, אבל עם זה לא היה לך ממש מה לעשות [האמנם? :] בכל אופן, תחילה, עליך לחבר מכתב מצפוני, וכדאי שזה יהיה זריז, תוכל לקבל ממני עוד פרטים במסר.. אחרי זה אמורים לזמן אותך לועדת מצפון ומשם באמת יש רק לקוות :] באמת תשלח לי מסר יותר מפורט על עצמך, על דעותיך ואני אשתדל לעזור כמה שאני יכולה. אסיה.

Artboy

New member
הדרך הריאלית

ביותר היא ללכת לקב"ן - שהוא פסיכולוג, ולספר לו על חששותייך - על זה שנשק עושה לך רע וכו', והוא כבר יטפל בבעיה שלך. שלח מכתב ללשכת גיוס בו תודיע כי ברצונך לראות קב"ן בדחיפות לפני גיוסך. בהצלחה!!

למעלה