שלום לכולם.......

THE MACHINE

New member
שלום לכולם.......

אם יש איזה מישהו או משהי שצריכים עזרה או הדרכה או כל שאלה , אתם יכולים לשאול אותי ואני אשתדל לענות ולתת את התשובות הת\מתאימות.....

יש לי שאלה...

אם הלבן עומד במקום של הצהוב, צריך לשים את החום בחור ואני רוצה לצאת לסנוקר מאחורי השחור, איפה אני מכה בלבן?
ברוך הבא...

mr snooker12

New member
קיפוד

לא ממש הבנתי את השאלה שלך כי.......... כאילו הבנתי אבל אתה לא הסברת נכון הלבן עומד מנקודה של השתיים והארבע(לפי הבנתי בנקודה שלו) עכשיו אם אתה רוצה להשים את הארבע בחור (שלא אמרת לאיזה חור) ולצאת לסנוקר מאחורי השבע פה היא הבעיה...למה לך לעשות סנוקר אם אתה הולך לחור ...מה כאילו סנוקר עצמי ........ בכל אופן אם התכוונת שאתה הולך לכיס השמאלי העליון (איפה שהשלוש) ואתה רוצה להביא את הלבן לכיוון השבע. הייתי אומר שזה נקודה בלבן בצד ימין טיפה למטה עם סיבוב....ככה שהלבן מגיע לבנד קרוב לחור האמצעי...ומשם לבנד ממול ואז הוא מגיע לכיוון של השבע בכל מקרה אם תסביר יותר מה התכוונת אשתדל לענות יותר מדוייק

חברה תכירו, רועי פרננדס

השם הולך לפניו..... וואי וואי אחי איזה כבוד!!!. אחי סחתיין עליך, אני רואה אתה מתקדם מהר!!!......

drmwvr

New member
ברוך הבא...שאלה...

בהחלט כבוד לשוחח עם שחקנים ברמה גבוהה מהארץ... ממש לא האמנתי עד לא מזמן שהמונח הזה "רמה גבוהה" בכלל קיים בארץ. עברתי על הפרופיל שלך, וראיתי שעשית פעם 145 בסנוקר, שזה בכל הכנות פשוט מדהים. יצא לך לעשות פעם 147 (לאו דווקא במסגרת טורניר)? האם מישו בארץ עשה זאת בטורניר?

נענה לך במקומו......

לא, אף אחד בארץ לא הגיע ל 147 ואפילו לא הוא..... לא בטורניר ולא באימונים.... אבל אחי, מה ההבדל בין 147 ל 145, אני מסתפק ב 90......

drmwvr

New member
זה הישג עצום ובכל זאת

147 זו השלמות של הסנוקר 145 זה כמעט ו- 90 זה מעולה בלי שום קשר, הלוואי עלי, אבל לא באותה הליגה

למעלה