שלום לכולם

art minded

New member
שלום לכולם

כחולה על מחזות זמר אני שמח לגלות שיש פורום כזה בתפוז. רוב מחזות הזמר שראיתי היו בלונדון וראיתי לפחות 12 מחזות זמר בלונדון! בספטמבר אני טס לארה"ב ואני כמובן ארצה ללכת למחזמר בברודווי. האם יש למישהו המלצות חמות על מחזמר מסויים? וכמו כן מהיכן ומאיפה מומלץ להזמין כרטיסים? האם מישהו מכיר אתר שמתאר בקצרה את העלילה של מחזות הזמר של ברודווי? תודהה

RossandRachel

New member
יש מחזמר חדש

שכחתי את שמו...משהו קומי על חייו של אלביס או על מישהו שנראה כמוהו...חחחח ויש כמובן את שיקאגו- המחזמר שאני ראיתי- וזה ממש יפה...האביזרים דלים והתפאורה פשוטה אבל ההצגה מהממת, ללא ספק!

BroadwayBaby511

New member
http://www.allshookup.com/

נראה לי שלזה התכוונו. יש את הישנים אך טובים (פנטום, רנט, היירספריי, וכו'), ואני גם אמליץ על "Wicked" שראיתי בשנה שעברה. מהשנה הזאת אני יכולה להמליץ בחום על "Dirty Rotten Scoundrels" ו"25th Annual Putnam County Spelling Bee". לפי המוזיקה, אך לא ראיתי אותם בעצמי. בנוגע לאתרים וכרטיסים, telecharge.com וbroadway.com נותנים תיאור מתומצת של העלילה ומוכרים כרטיסים דרך הרשת (יש אפשרות גם לשלוח את הכרטיסים באימייל). יש גם את האתר www.theatre-musical.com שנותן הרבה פרטים על מחזות מסויימות, אבל לא על כולן.

art minded

New member
ובאופן כללי...

האם ידוע לך מה ההבדל בין מחזות שהם ברודווי לבין אוף ברודווי?

AyalaN

New member
אוף ברודוואי זה פשוט במקום

אחר בניו יורק, או מחוץ לו. לא?

למעלה