שלום לכולם...

onli gilgoli 16

New member
שלום לכולם...

אני חדש בפורום הזה, קרואים לי שי ואני מאיזור אשדוד, בן 16. אני קורא פה כבר הרבה זמן בפורום הזה ואני נהנה לראות גובות שונות של אנשים פה. הייתי מעוניין להתחיל לכתוב פה באופן קובע (אם לא מפריע לכם, חחח). ויש לי גם שאלה, אני בעד ההתנתקות, ואני מוכן או יותר נכון רוצה, לחלק סרטים כחולים בצמתים באשדוד. מאיפה אני יכול להשיג כמות של סרטים כחולים? האם יש איזה ארגון של תומכים בהתנתקות שפועל ככה? אם כן ומישהו יודע משהו על זה, בבקשה אני אשמח לקבל מסר אישי פה עם פרטים, כי הסרטים הכתומים כבר מתחילים לעלות לי על העצבים, חחחחח... (לא להיפגע מתנגדי ההתנתקות!) תודה ושבת שלום.

light angel

New member
אני חושבת שאתה צריך לפנות

לאיזה ארגון שמטפל בזה... לא יודעת בדיוק, אני לא מתעניינת בדברים כאלה. אולי תחפש בגוגל או משהו, אבל אני בטוחה שיש פה אנשים שיודעים. יש כאן הודעות שמזמינות אותך לקחת או לחלק סרטים כל שני וחמישי. ברוך הבא, בכל אופן!
אתה מוזמן לכתוב פה כמה שאתה רוצה, רק שתדע שמעטים פה באים להקשיב- רובם מנסים לתת ביטוי לדעתם, שלעיתים קרובות הפוכה מדעתך, אז תשתדל לא לקחת את זה אישית ולהיפגע. אתה עוד תשמע ממתנגדי ההתנתקות בפורום, אולי אפילו בהודעה זו ממש.

onli gilgoli 16

New member
חחחחח תודה...

ואם מישהו באמת יודע איפה אני יכול למצוא, אני מאוד אודה לו.

MsUnderstood

New member
שלומות וברוך הבא!

אתה יכול ללכת לאתר של המפקד הלאומי ולבקש שם,תחפש בדפים האחרונים בפורום יש לינק לשם

למעלה