שלום לכולם...

o h a v

New member
שלום לכולם...

שלום לכולם... חדש כאן. ובתור גרופי ותיק ומנהל הסניף הישראלי שלעבר של מועדון המעריצים של קווין שמח לדעת על הפורום.

rainbow 1974

New member
וואו... זה מרשים..

ברוך הבא! אני חן
ואני בטוחה שתתרום הרבה לפורום

o h a v

New member
מועדון נמעריצים ז"ל

בשנת 91 מייד עם היוודע ההודעה המצערת על מותו של פרדי. הקמתי בשיתוף עם עיתון ראש 1 ובעזרתו של דורו הדדי את השלוחה הישראלית של מועדות המעריצים של קווין בשם " THE MIRACLE" ואף עבדנו על עיתון חודשי בשם "NEWS OF THE WORLD" את הברכות על הקמת המועדון קיבלנו מברייאן ומג'קי אך לאחר כשלים טכניים נסגר המועדון כמו כל דבר טוב במדינה הזאת.

michalQ

New member
ג'קי היא המנהלת של המועדון המעריצים

בלונדון. ובריאן? פשש כבוד!!

natali24

New member
ג'קי גאן

איזה בחורה מתוקה שהיא! פגשתי אותה כאשר ביקרתי במועדון הרשמי לפני 13 שנים. בריטית אמיתית, ועם המון אנרגיות. אך....השם הזה החזיר אותי הרבה שנים אחורה!

natali24

New member
שלום שלום

אז כנראה שאנחנו מובילים את דור ה"נפילים" כאן. גם אני מהמעריצות הותיקות יותר. זכור לי משהו ממועדון ישראלי שהתחיל לקום, אך לא יצא בסוף. היתה גם איזושהי פגישה אחת של כל המעריצים - לא?

o h a v

New member
היי נטלי

איזה כיף... באמת לפגוש מישהו קצת יותר מבוגר מהממוצע כאן. אכן היתה פגישה אחת במועדון הרוקסן דאז. ציינו שנה למותו של פרדי בנובמבר 1992 אם את זוכרת...

natali24

New member
אויש, רוקסן...

וואהו, אם אני אספר לך איזה סצינות עשיתי להורים שלי כדי שיתנו לי ללכת. אבל לא הרשו לי בסופו של דבר. הם הצליחו לשחד אותי (כרגיל) עם כמה מאות שקלים שהלכו לקניית דיסקים. הם חששו שיקרה לי משהו (באותם ימים הרוקסן היה ידוע כמקום של דקירות) למרות שהקהל של קווין הוא ממש לא כזה. בקיצור, לא הייתי והתאכזבתי קשות.

o h a v

New member
(-:

וואלה... הצלחת לעלות לי חיוך על הבוקר... וזה הישג בשביל יום ראשון בבוקר... חבל... הפסדת. טוב נו... מקווה שקנית דיסקים טובים... את יודעת בכל לקנות פעם דיסקים היה גם משהו... להבדיל מהיום...

natali24

New member
נכון...

בעבר, את כל דמי הכיס שלי הוצאתי על דיסקים של קווין. מי בכלל חשב לקנות ג'ינס חדש? (כשנקרעו הנוכחיים, אמא קנתה). עברתי בכל חנות דיסקים חדשה שנפתחה לראות איזה מבחר של קווין יש להם. גם קלטות וידאו, חולצות...נו, אלו היו הימים.... לא הבנתי מה הפסדתי...:))

natali24

New member
רשמת

בהודעה שלך רשמת: "וזה הישג בשביל יום ראשון בבוקר... חבל... הפסדת" ואני עניתי, שלא הבנתי מה הפסדתי... אז מה הפסדתי?

mia01

New member
היי....וואו מעריצים מימים עברו....

אני הייתי חברה במועדון המעריצים הישראלי ואפילו הייתי במפגש או שניים של המועדון כשמישהו ניגן בגיטרה ושרנו שירים...מתישהו ב94'.... נוסטלגיה נחמדה..

d i v e l

New member
היי

וברוך הבא... גם אני, כמו נתלי, מעריצה ותיקה של קווין. נחמד לי כאן בפורום ויש כאן המון אנשים שיודעים כל כך הרבה (טוב אם היתה לי טיפה של זמן מהלימודים גם אני הייתי מתרוצצת ברשת להשיג חומר עדכני). מה שהכי יפה בפורום זה, שהרוב נולדו פחות או יותר בשנים האחרונות של הלהקה... והם אשכרה מעריצים של קווין. זו ההוכחה לכך שפרדי, וקווין בכלל, יישארו "בחיים" לעוד הרבה זמן. לא מכירה הרבה להקות כאלו... זו גדולתה של קווין. הפעם הראשונה שנחשפתי ללהקה היתה ביום השנה למותו של פרדי, כששמו בערוץ 1 (ב"להיט בראש"!!!) לקט קליפים שלהם. ואני זוכרת את ההילולה שהיתה בראש 1, ואת עירית דגני... זכרונות מתוקים. אניווי, ברוך הבא

למעלה