אני מאיזור הקריות לכל המכיר וגם בגלל זה נוח לי להיות ברמת דוד
מ מהנדס חשמל ובקרה New member 7/7/05 #21 אני מאיזור הקריות לכל המכיר וגם בגלל זה נוח לי להיות ברמת דוד
מ מהנדס חשמל ובקרה New member 8/7/05 #25 אני חושב שכאשר סדיר שהוא הנדסאי נכנס לקבע הוא מקבל תוספת של 800 או 900 שקל
R reembel New member 8/7/05 #26 אני כהנדסאי חשמל כאשר אכנס לקבע, כמה אקבל? בתפקיד חממ"מ. מה העניין של התמריצים והתמלוגים?
מ מהנדס חשמל ובקרה New member 8/7/05 #27 אתה הנדסאי? זה תלוי בכמה דברים אם אתה נכנס בתור קצין או בתור סמל ראשון וכמה קורסים עשית במהלך הסדיר אבל זה ינוע בסביבות 4.5 אלף או 5 בהתחלה
אתה הנדסאי? זה תלוי בכמה דברים אם אתה נכנס בתור קצין או בתור סמל ראשון וכמה קורסים עשית במהלך הסדיר אבל זה ינוע בסביבות 4.5 אלף או 5 בהתחלה
R reembel New member 9/7/05 #30 בב"ש סיימתי י"ב. ועובר לי"ג בחיפה. ושאף אחד לא יתן את דעתו בנושא, לקחתי החלטה, ולקחתי בחשבון את כל הדברים, וביררתי מספיק. תודה מראש.
בב"ש סיימתי י"ב. ועובר לי"ג בחיפה. ושאף אחד לא יתן את דעתו בנושא, לקחתי החלטה, ולקחתי בחשבון את כל הדברים, וביררתי מספיק. תודה מראש.
F Falcon017 New member 15/7/05 #31 אהלן גם אני שוחר לשעבר. כרגע משרת בסדיר. מתגעגע מאוד לבית ספר בב"ש.
N nataly86 New member 21/7/05 #32 שוחרת מתחילה אני הולכת להיות שוחרת בטכני כלומר לימודי אלקטרוניקה. האם בחרתי נכון מבין אלקטרוניקה ומכונאות? זה נכון שבזמן י"ג י"ד מקבלים דמי כיס בחודש על ס"כ 88 ש"ח? אשמח אם תענה לי בהגדם!
שוחרת מתחילה אני הולכת להיות שוחרת בטכני כלומר לימודי אלקטרוניקה. האם בחרתי נכון מבין אלקטרוניקה ומכונאות? זה נכון שבזמן י"ג י"ד מקבלים דמי כיס בחודש על ס"כ 88 ש"ח? אשמח אם תענה לי בהגדם!