שלום לכולם

שלום לכולם

לא ידעתי שיש פורום שוחרים אני בעברי הייתי שוחר ספרו לי קצת עדין נשארו אותם דברים כגון משמעת ומדריכים ומורים זקנים

סיימתי לפני כמה שנים

אבל לא שירתתי כמדריך אלא הלכתי להיות קצין טכני בצבא באיזה טכני היית? אני הייתי בטכני חיפה

כמה זמן אתה כבר בתפקיד?

פשוט בא לנו עכשיו קצין חמ"מ חדש לטייסת אז תהיתי אולי אתה מכיר אותו...

מאיזה טייסת ?

ראיתי אצלו סיכה של שוחר ומשיחה עם אחד מהטייסת הבנתי שהוא מהטכני של חיפה

שמע

אני בטייסת אבירי הצפון ברמת דוד ומאצלנו אף אחד לא עזב אבל אם הוא שוחר אולי אני מכיר אותו לפי השם

חחחח....

אתה שואל אם אני מכיר אבי,שזה השם הכי נפוץ שקיים,בתל נוף שזה בסיס חיל האוויר הגדול במדינה... אתה יכול לתת לי עוד פרטים?

reembel

New member
כמה שאלות.(אני הולך לשגע אותך)

כמה זמן אתה בקבע? כמה זמן אתה קצין? באיזה דרגה אתה? כמה הי"ג- י"ד מוסיף לקבע? אתה הנדסאי או מהנדס? שאלה עכשיו קצת פרטת(אתה לא חייב לענות, אבל אני מאוד רוצה לדעת) כמה אתה משתכר? ואם אפשר ספר בקצרה מה בדיוק התפקיד של קצין חימוש וקצין חמ"מ ראשי.

תשובות

אני בקבע 4 שנים ואני קצין בערך 6.5 שנים אני בדרגת סרן התקדמתי מהר כי עשיתי קצונה אקדמאית וקצונה טכנית אני לא עשיתי יג יד אני עשיתי מהנדס חשמל ובקרה בטכניון תשמע הנדסאי זה שונה ממהנדס למהנדס יש תפקיד אחד ולהנדסאי יש תפקיד שונה אני מכיר מקום עבודה מסויים שיש שם הנדסאי והוא מנהל של 50 מהנדסים שלמדו בטכניון בדרך כלל מי שעושה הנדסאי מקבלים אותו לקבע אם הוא טוב בעבודה שלו המשכורת שלי נגיד מעל 8 אלף אני קצין חמ"מ וקצין בקר אני אחראי על כל מכשירי המטוס וחמ"ש הוא אחראי על כל התחמושת של המטוסים משהו שאני לא במיוחד ממליץ למהנדס ולהנדסאי לעשות בצבא כי הם יכולים לעשות דברים מאתגרים יותר ולא כל היום להיות אחראי על התחמושת אם יש לך עוד שאלות או לכל אחד אתם מוזמנים לשאול

mgd3

New member
שלום לך מהנדס

מאיזה אזור אתה מחיפה או מהקריות?

למעלה