שלום לכולם!!

Terra Rocks

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo6.gifLOL

"שאיהף את באחד מהניקים שלך" XD הי
זה הכינוי הראשון שלי. הראשון ראשון. באמת |תמימה|

XDDD

חע ידעתי שיום אחד תלכי לאיבוד בין כל הניקים שלך! (ביץ') איך בכלל נדע עם מישו יפרוץ לך לאחד מהם? בכלל יכולים להתלט לך על כל הניקים ואנחנו לא נדע סתם כי יש לך מיליון! 0.0 אה ואגב תתחדשי על הניק הזה /=

Terra Rocks

New member
הי, זה רק 14 ניקים ><../images/Emo108.gif

ודידי שאי זה היה הכינוי הראשון שלי. ץ. הראשון הראשון
DeDe Shay - דידי מהמעבדה של דקסטר, היא משעשע ושאי זה קיצור של שאיה ו ו י ז י ת - השראה שנת לי ניק של חברה שלי (י ר ח ו נ י ת.. היא שינתה לפני המון זמן) והוא לקוח מהארי פוטר.. כשדובי (גמדון בית) כינה את רון וויזלי "וויזי" אז הפכתי את זה לנקבה Beer Monster - יש לי בובה כזו.. ניק מגניב דונאטלה - סתם שם Franz Ferdinand3 - להקה שאני אוהבת אני סוגדת לטאל - בדיחה פרטית עם חברה שלי טאל מוייי כייף - בדיחה פרטית עם חברה שלי דורין כשהייתה את הפירסומת לכיף עוד ניק שלי ושל חברה שלי כי כתבנו פיק ביחד רובי מון האפלפאף - משחק תפקידיןם של הארי פוטר. היינו צריכים לעשות דמויות אז האנשתי את רובי מון והיא נבחרה לבית האפלפאף רובי מון האפלפאף (באנגלית כי אין לי כח) - אותו הדבר ו ו י ז י ת D - הקטע הוא שבצאטים ליד וויזית יופיע פרצוף צוחק D: סתם ילדה - אין לי מושג למה עשיתי את הניק הזה terra titans - טרה מהטיטאנים.. אני אוהבת אותה Terra Rocks - זו שוב טרה מהטיטאנים רק הניק יותר מגניב
ונראה לי שאני אשאר איתו (נלקח מהמסרים שלי ושל עמית)

Terra Rocks

New member
גם את ../images/Emo2.gif../images/Emo108.gif

כל העולם אוהב את דידי שאי ואת וויזית
טרה
-ריר- אני פשוט ממש אוהבת אותה.. וגם את הניק שלי אני לא משנה אותו שוב ולא חוזרת למקור בשום אופן

BaBy AnImE

New member
ואני הצתרפתי יום לפני היומולדת שלי

D: ככה שיוצא שביומולדת אני שנה בפורום ויום בפורום ^^

amitasafzabida

New member
*הצטרפתי.

ואני הצטרפתי במאי ככה או תחילת יוני והכל רק בשביל לדעת מה צונזר.^.^

BaBy AnImE

New member
היי, אתה כבר שנה בפורום! D:

למה לא אמרת? 0.0 ותודה על התיקון =)

הזוועה! ../images/Emo2.gif

אהה רגע!!! זה בעצם לא 0.0! הייתי בטוחה שעמית אוהב אותנו ושולך לנו מתנות קטנות בחגים
אה וואלה... לא. ^^;

למעלה