שלום לכולם!

erlich

New member
שלום לכולם!

הייתי בים אתמול, חוף דבוש-הנכים בהרצליה. וראיתי כמה חבר'ה שתפסו גלים עם חתיכת קרש דקה כזו, עכשיו זה לא היה בגלים גלים, אלא ממש על שפת הים. איפה שהמים רדודים מאוד. ניסיתי קצת. היה כיף. ואני מוכן להתמכר :) אז מאיפה אני משיג כזה? איך בכלל קוראים לזה? מישהו יכול לאיית לי באנגלית? מוכן למנה הבאה! ארז :)

Galso

New member
לא לא בוגי אני יודע מה הוא מדבר ..

זה חתיכת עץ כזאת כמו אליפסה עם שפיצים בפינות נכון ?! ראיתי כזה בחנות של אינטרסרף בתלת אביב לך תראה כמה עולה ...

erlich

New member
בדיוק!!

איפה זה אינטרסרף? וככה לפני שאני רץ לשם כמו טמבל מתלהב (שזה בעצם המצב, אבל אם אפשר להסתיר את זה בשביל לחסוך כמה שקלים.. למה לא?) כמה כזה דבר צריך לעלות? יש סיכוי שיש לחבר'ה האלו אתר?

Galso

New member
לא אחי

זה לא ספורט או משהו זה סתם תחביב .. אני ראסמי לא היתי משלםפ יותר מ150 שקל בשביל דבר כזה ...!

erlich

New member
איך מישהו חכם אמר פעם

"אין מחיר לכיף" אם מישהו מכיר חבר'ה שמוכרים כאלו משומשים אני אשמח לדעת על זה...

cyb3rmaniak

New member
זה לא עולה יותר ממאה ש"ח...

יש מלא קליפים אונליין. קבל סרט לדוגמא... בארץ אין כל כך מקומות שאפשר לעשות עם זה משהו, כי צריך חוף עם שבירה של גלים קרוב מאד לחוף. תחשוב שאתה קופץ על ה- board תוך כדי ריצה, ואתה צריך להגיע לגל...בשביל 100 ש"ח שווה סתם להשתעשע עם זה, אבל אני לא חושב שבארץ תתפוס גל רציני עם זה.

ממממ

זה עולה 160 ש"ח וחברים שלי עושים את זה..זה כזה דבר שגולש על הקצף...זה סטייל סקייטבורד לקצף...זה קרש דק כזה וקטן ועושים איתו תרגילים ממש כמו סקייט זה מגניב לאללה אם אתה רוצה אני יכולה לברר לך איפה אפשר לקנות כזה...

למעלה