שלום לכולם...

שלום לכולם...

זאת קרן לכל מי שלא זוכר חחחח טוב, יש לי דיי הרבה מה להגיד אז אני פשוט אתחיל. יניבי מושלמון שלי, חזרת לניהול, מזל"ט אחי הקטן
פורום לא יכול להיות מנהל זכר יותר טוב ממני.
אני בטוחה שתעשה את התפקיד על הצד הטוב ביותר..
למרות שאתה זבל וכבר לא בקשר
נויווש למרות שאת כבר לא אוהבת אותי חחחח רציתי להגיד לך שאני אוהבת אותך! ותמשיכי להיות פה, אחת מהוותיקות שלנו
אייילת אחותי התאומה, שלא מספיק שנולדנו באות תאריך, אנחנו מתגייסות באותו תאריך, אז כן ברור שאני אדבר איתך לפני, אבל אני רוצה לאחל לך את הגיוס הכי קל שיכול להיות, (ואולי גם ניפגש בבקו"ם
) אין עלייך! היית המנהלת הכי טובה שפורום יכול לבקש.. והפורום לא יהיה אותו דבר בלעדייך...(כל הוותיקים עוזבים
) תהני בחו"ל.. תעשי חיים לקראת הצבא! ותיהי בקשר.. אני חוולה עלייך!
אה ושכחתי להגיד לך שראיתי אותך בתפוח הזהב.
פורום מדהים, גם החדשים וגם הוותיקים, תמשיכו לגדול להתפתח ולאהוב
אתם פורום שולט, ואני גאה להגיד שהייתי אחת ממכם, ואני אשתדל להכנס מידי פעם... ושאני לא אשכח מזל"ט על תחילת העונה השלישית, שלא ניראה לי שאני אוכל לראות כל כך כי גם אני כמו איילת מתגייסת עוד חודש
בקיצור אוהבתותכם!!! ואת המוסקיטריות הקטנות שלי, ששרי קצת נעלמה , אבל אני עדיין אוהבת אותן!
הלוואי ותיראה את זה..

אוי שכחתי משהו

סוריייי לרעותי המתוקה שלייי שמנהלת את הפורום כרגע, אני בטוחה שתעשי את זה על הצד הטוב ביותר קטנה שלי
מגיע לך!

קשקושית שלי../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

אחד הדברים שהכי רציתי במשך השהות שלי בפורום זה להכיר קצת יותר אותך... להתחבר אליך יותר... חבל שזה לא יצא לי... למרות שבהתחלה היינו ממש חברות וכן היינו מדברות... שיהיה לך גיוס נעיםםם וקל
המון בהצלחההה
.... את אחת הוותיקות שממש קשה לשכוח... כמו שרי וטלי... (שהיום אני מדברת לא כותבות) תודה על הברכה.... את בן אדם מקסיםםם
אני לא בידיוק במצב רוח כרגע... אבל שאני יהיה אני ישלח לך מסרר... מגיע לך... וביום הגיוס שלך אני גם יכתוב לך משהו קטן בפרוום מויאל...(אם את לא יודעת אני נמצאת שמה כבר כמה חודשים) אוהבת אותך המווווווווון
רעות

כפרה עלייייך!!!!

את מדהימה באמת... םג אני רוצה להכיר אותך יותר.. תתחברי למסן שלי ונדבר [: .. מתוקה את! לא ידעתי שאת בפורום מויאל.. חחחחח דברי איתי כשתיהי במצב רוח מתוקה..

k a b o o k

New member
שלמות, שלמות.. הרבה שלמות../images/Emo99.gif

קרנושית יפההה שלייי.. מדהימה שלי
יאאא.. איך אני שמח שבאת לביקור הזה בדיוק כשחזרתי
תכירו כולם (החדשים), זאת קרן המושלמת
גולשת מאוד וותיקה ומאוד אהובה בפורום
כפרעלייך
.. חכי חכי אם אני לא שולח לך הודעה במסן..
(את תצטערי על היום שאמרת שאני כבר לא מדברת איתך
) אני חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה עלייך
והתגעגעתי ברמות מטורפות יפה שלי
יש לנו להשלים הרבה חסר
מואההההההההההההההההההההה
נ.ב אפח'ד לא ינצל"ש לך ת'שירשור כפרעלייך.. ישר מחקתי

שלמות זה אתה לא אני...

איי איי כפרה שלי!!!! אני מתה מתה עליייך!!!!
התגעגעתי אלייך כל כך!! ובאמת צריך להשלים הרבה חומר, אני מרגישה שאני כבר לא מכירה אותך.. כפרעליייך!!!
*מחכה להודעה במסן*

k a b o o k

New member
אין, מלכה פשוט מלכה../images/Emo47.gif

רעותי מאמי, עשית החלטה נכונה שאת רוצה להיות יותר בקשר איתה
תאמיני לי, ככל שתדברי איתה יותר, כך תרגישי יותר מושלם
אין על הילדה הזאת
כפרעלייך קרנושית, אין סוף לאהבה והערכה שלי אלייך
כל כך מאושר שחזרת

כפרעליךךךךךךךךךך../images/Emo26.gif

המוסקטיריות שלך עזבוווווו מזמןןןןןןן.. התגעגעתי אליךךךךךךך...
וואי שתיהי בריאה איזה נוסטלגיה יש איתךךך...
איך כיפ שבאת לבקררררררר....
אוהבתותךךך המוןןןןןןןן ותשתדלי לבוא לעיתים יותר קרובותתתתתת
הילה
ד"א 2 דברים.. 1.אם אני לא מוכרת לך..זאת הילונת פצפונתתתת..חחח.. 2.מה שמעתי את הפורום הרשמי של הראל מויאל
גמני..הכינוי שלי שם זה הילושית:))

קרררררררררררררררררןןןןןןןןןן!

לא מכירה אותך ...גם את לא אותי ... מדברים עלייך כאן מלא (רק דברים טובים...). הא, דרך-אגם גם לי קוראים קרן... ברוכית! -קרן-

יואווווווווווווווווווו

עכשיו אני מבינה למה אני אוהבת את הפורום הזה כל כך.. איזה אנשים יאלה! תודה רבה לכלום!!! אני מתה עליכם, באמת! עשיתם לי ממש טוב על הלב.. יניבבבבב אין עליייך!!!!

Mayan And RL

New member
קושקושית שלייייי../images/Emo85.gif

בטוח שזוכרים אותך ומדברים עלייך פה המון ורק דברים טובים..
וגם את הצתרפת לרשימת המתגייסות שלנו
.. אז שיהיה לך גיוס קל והמון בהצלחה
ועם אני לא מוכרת לך..זה כי שיניתי כינוי.. שאת עוד היית פה הייתי כ-פ ר ח א ה ב ה או Mayanos Levi Colombo אחד מהשניים.. אז שיהיה לך גיוס קל..ותהיי פה יותר.. וגמאני כמו כולן רוצה להכיר אותך יותר..:] אז כנסי אלי למסן: [email protected] אוהפתתת:) -מעיין-

מאמייייייייייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

בטחחחחחח זוכרריםםםםםםם איך אפשר לשכוח??!?איך התגעגעתי נשמההההההה...
ממתה עליייייךך שירנוש...

../images/Emo85.gifקרנוששששששששש../images/Emo70.gif

מאמיי
אנחנו אומנם כבר לא מתגייסות באותו תאריך (אני ב-20) אבל אחיות תאומות לנצחח
למה לא באמת לומר שלום בתפוז הזהב
*מע* חולעעליךך וכבר מחכה לשיחה הבאה שלנו במסנ.. איילת

למעלה