שלום לכולם

טרטוט

New member
שלום לכולם

עד עכשיו במשך יומיים בערך הייתי עסוקה בלקרוא את כל ההודעות פה בפורום ואת האתר שלך... יש שיומרו שאני חסרת חיים ומשועממת אבל היה לי חשוב לדעת כמה שיותר לפני שאני מתחילה להגיב פה ולקבל מלא הערות. אני יו"ר מועצת נוער בעיר שלי כבר שנתיים, עם תפקיד במועצה המחוזית של מחוז צפון ופעילה בארצית... בואו נגיד שאת המועצות אני מכירה כבר מלא זמן ואת דרכי פעולתן וכאלה. יש לי מלא דברים שחסרים לי שלא הבנתי בקשר לאירגון שלכם ואני רוצה לדבר עם מישהו מכם בטלפון/אייסי/מייל וכאלה כדאי להשלים את כל המידע שחסר לי להבנה כללית... נכון שזה יכל להיות דרך הפורום הזה, ואולי בדיוק בגלל זה הוא קם, אבל הוא מפוצץ ואם אתה כותב פה משהו תוך יום הוא עובר לעמוד הבא (לא שאני חושבת שזה רע...) וחוץ מזה שאני גם בין הלימודים שלי לבגרות בפיסיקה ככה שאין לי הרבה זמן להכנס לפה כל הזמן... אשמח אם מישהו יענה לי, רעות. אהה ודרך אגב, אני באמת לא חושבת שזה נחוץ שאתם כל הזמן מזכירים את המועצה הארצית ומה היא לא עשתה ואיפה היא נכשלה, תהיו גוף בפני עצמו שעומד על קרקע יציבה ולא גוף שעומד על הריסות, כי מי שמכיר ביניינים יודע, שהריסות זזות כל הזמן והגוף שמעליהן יכול ליפול בעצמו (חומר למחשבה...)

למעלה