שלום לכולם

Goldie B

New member
שלום לכולם

אני הולכת להתחתן שנה הבאה בת זוגתי מדברת כל יום עם אמה כמה פעמים ביום פעם בבוקר פעם בערב ולפעמים גם בצהריים חמותי לעתיד גרה לבד ואין לה חברות כמעט והיא בודדה בעבר, היא עזרה ותמכה מאד בבת זוגתי ועתה בת זוגתי מרגישה מחוייבות להיות איתה בקשר הדוק מאד שמתי לב שלפעמים אין לה כוח לדבר אבל היא מרגישה שהיא חייבת זה טבעי? כל כמה זמן בני הזוג שלכם מדברים על ההורים שלהם?

חייבת פעם אחת לפחות ביום..

חייבת לשוחח עם אימי פעם אחת לפחות ביום...אצלנו המצב הוא קצת הפוך, בעלי כל היום בטלפון עם אימו..זה פשוט מוציא אותי מהכליםםםםםםם שבת שלום נטע

tאני חוטף על הראש מאימא שלי שאני לא

מתקשר, אני משתדל לפחות פעם בשבוע, שגם זה בקושי, פשוט הזמן טס בלי להרגיש, או שאישתי מתקשרת להגיד לה שבת שלום ולדרוש לשלומה, אבי נועם

אוסה

New member
או ווה בעלי מדבר עם הוריי מלאאאא

כמעט פעם בשנתיים או שגם את זה לא , מה יש לבעלי לדבר עם הוריי בטלפון? מעולם לא ראיתי את בעלי מרים את הטלפון ומחייג אליהם....

וואו, אני מדברת עם הוריי מלאאאא

חבר שלי מתקשר מידי פעם לאמא שלי בלי שאדע לשאול אותה כל מיני שאלות ולהתייעץ איתה... לאמא שלו אני מתקשרת פעם ב...

בנותי מתקשרות לפחות פעם ביום בני

רק כשהוא צריך ממני משהו (וזה לעתים רחוקות מאוד) כלתי (אשתו) כל יום.

kalah

New member
זה טבעי. יש לה אחים/יות?

אני עם אמא שלי כמה פעמים ביום. הם קונים לי ועוזרים לי עם הילדים אז יש כל מיני עידכונים. אני מבינה את הצורך שלה "לגמול" לאמה על העבר או לחילופין,לא להשאיר אותה לבד. אבל,כל עוד זה בגבול הטעם הטוב. אם זה רק טלפון זה בסדר.

למעלה