שלום לכולם...

Rאול

New member
שלום לכולם...

היתי רוצה קצת עזרה... אני מתכנן לי ולאישתי לעתיד ירח דבש אני רוצה טיול קצר עם אקשן קליל ואחכ איזה שבוע שלך סתלבט או ההפך קודם סתלבט... אני אשמח אם יש לך הצעות למקומות...

sela v

New member
טנזניה וזנזיבר

שבוע סתלבט בחופים הטרופים המדהימים שבאי, ושבוע ספארי בסרנגטי ונגורנגורו.

סרי לנקה ומלדיבים !!!!!!

קלאסיקה לירח דבש. סרי לנקה טיולים - אי מדהים מדהים מדהים !!!! ומלדיבים לנופש אבל תלוי כמובן כמה עמוק הכיס שלכם כי זנזיבר להציעו לכם גם מקסימה ויותר זולה. הכי חשוב לדעת כדי ליעץ לך זה מתי אתה נוסע כי אגוסט לא טוב בזנזיבר וספטמבר כבר כן טוב מבחינת מזג אויר.

מממ...

הייתי בזנזיבר אבל זה היה מזמן ב - 97. נכון לאותה תקופה זנזיבר לא מספיק מפנק ושווה לעומת הפינוקים של המזרח לדעתי, אולי היום זה שונה.

Rאול

New member
תודה...

עכשיו מה טווח המחירים שם לשבוע בסרי לנקה ושבוע בלמלדבים. אנחנו נטוס באמצע אוקטובר. איך מזג האויר שם באמצע עד סוף אוקטובר.

הכי מזג שיכול להיות

היי שבוע סרי לנקה מאד תלוי מה עושים טיסות עולות כ 800 $ כולל מיסי נמל סרי לנקה אפשר מנוחה על הים ב 200 $ לשבוע ואפשר מלון מדהים טיולים ב 800 $ לשבוע כל המחירים לאדם מחיה מאד זולה. נסיעות קצת פחות זולות מלדיבים תוספת לטיסה מסרי לנקה למדיבים כ 260 $ במלדיבים מחירים נעים מ 600 $ לשבוע ומעלה לאדם והומעלה מגיע מאד מאד למעלה יש גם חדרים ב 1200 $ לאדם ללילה תלוי מה אתה רוצה להוציא אני הייתי ממליצה גם רק סרי לנקה כי יש בה הכל !!! אחד האיים הכי יפים שהייתי בהם והייתי בלא מעט איים. ראיתי שהציעו לך גם סיישל ומדגסקר זו גם אוצפיה אבל הרבה הרבה הרבה יותר יקרה. מזג האויר - מושלם !!!! סוף עונת הגשם - עדיין לא נורא חם ונורא לח גם לא עונה יקרה יחסית המחירים עולים בצחילת נובמבר. אוקטובר זה ה- חודש לצאת לסרי לנקה.

natyh

New member
מדגסקר ואיי סיישל

החלום הטרוםי : תיהנו אר אר הקנריים , רק אם אתם גולשים .

Rאול

New member
מה כדאי....

מתי כדאי להזמין כרטיסים...? האם לחכות קצת שיירדו המחירים או שזה לא משנה ולא יהיה הבדל במחיר כי לפי מה שאני יודע ככל שמזמינים ברגע האחרון המחיר נמוך לא?

natyh

New member
תמיד כמעט ברגע האחרון

או הרבה לפני מבצעים של כרטיסי אשראי חפש טיסות באינטרנט ותמצא סוכני נסיעות זולים כמו טרמינל 1 ועוד . תראה גם שקט נפשי ויכולת לתכנן שוה כסף לא ?

sela v

New member
בשוק הירקן מוכר בסוף היום

את העגבניות יותר בזול, כי הוא לא רוצה להשליך אותן לפח. לא כך בשוק התעופה. רק טיסות צ'רטר מחירן יורד ברגע האחרון, וגם לא תמיד.

תזמין שלשום ואם אין ברירה אז מחר

בעולם בניגוד גמור לישראלי המצוי מזמינים הרבה מאד זמן מראש חלק גדול מהטיסות באוקטובר ליעדים כמו סרי לנקה מלדיבים סיישל ועוד כבר מלאות כך גם לגבי בתי המלון שהם גם טובים וגם לא יקרים אם אני זוכרת נכון זה ירח דבש אז תזמין תסגור את זה ושזה ירד לך מהראש. מיכל

למעלה