שלום לכולם!

st786

New member
שלום לכולם!

אני סובלת מכאבי בטן+גב עזים כבר שישה ימים בערך לפני מספר שעות חזרתי מבית החולים אחרי שעשיתי צילומים בדיקות שתן+דם ואולטראסאונד לא נמצאה הסיבה לכאבים והם שלחו אותי בחזרה הבייתה בטענה שזה כנראה אבנים מאוד קטנות בכליות ולכן לא ראו זאת בבדיקות ושעליי רק לשתות המון מים. בינתיים אני סובלת מכאבים ממממששש חזקים ואני לא יודעת מה לעשות... אולי יש לכם עצות על כל מיני "תרופות סבתא" שאוכל להשתמש בהם?

כאבים נוראיים ../images/Emo5.gif

נקראים Renal Colic ומפליא שלא קיבלת משכחי כאבים. נגד הכאבים אין לי תרופה אולם לגבי האבנים: ישנם סוגים שונים של אבני כליות (החומר מהן הן עשויות) אולם העיקרון המנחה הוא באמת שתייה מרובה. הכיני לך חליטה של פטרוזיליה או סלרי או שניהם ושתי בערך 3 ליטרים ליום. בכל בוקר שתי 30 סמ"ק של שמן זית זך, וחצי כוס חומץ תפוחים. חומץ התפוחים מפורר את האבנים, שמן הזית מחליק אותן החוצה, הסלרי והפטרוזליה ידועים כסופחי נוזלים לכליות - וכולם ביחד יעזרו לך להיפטר מאבני הכליה. בהמשך כדאי לך להיוועץ עם נטורופת על מנת לאזן את מזונך שכן, יצירת אבנים בכליות ו/או במרה - קשורה קשר ישיר במזון אותו אנו אוכלים. לכאבים.... נסי חימום מקומי בפני שהכאבים נגרמים עקב עווית הנגרמת ליד עצבי הכליה ומקרינה לבטן, למותניים ולגב. בריאות מלאה וחג שמח

למעלה