שלום לכולם!!!!!

S.Riddle

New member
שלום לכולם!!!!!

מה קורה אנשים? קוראים לי לירון ואני מזריקה הארי פוטר *ווי אול לאב יו לירון* אני לא ממש מכירה את הפורום הזה אלא רק את ליאת שהיא חברה ממש טובה שלי ויש לנו אתר חביב שכזה יחדיו. ו.... זהו בעיקרון. טה-טה פור נאו! {~S.Riddle~}

LuNaTiC

New member
היי לירון מה נשמע?

זאת לונה מהאיי סי קיו שלך... אני עוד שם בכלל? *וונדר* אוה וול... ביי ביי!

S.tal

New member
שלום!

תרגישי בבית... כולנו פה מכורי הארי פוטר...! אז.... תהני!!!!! בינתיים ביי! טל, ללא חתימה... אוף... אם למישהו יש רעיון לחתימה נחמדה בשבילי, אני מאוד אשמח!

שלום שלום! ברוכה הבאה!

קודם כל האתר שאת מדברת עליו זה האתר המוגע הזה בגיאוסיטיז שמיושר לשמאל וכל עמוד יש רקע אחר? כי אם כן אז רואים שזה אתר של הליאת הזאת מהפורום פה... ואם את מכירה אותה אז זה לא יפתיע אותך שכל האנשים בפורום טיפה לא שפויים ואוהבים לדפוק ת`ראש בכל מיני דברים

S.Riddle

New member
כן, הבנתי את זה.....

ואם כולם פה באמת דומים לליאת אז...... סוף סוף מצאתי אנשים כלבבי! אבל אני מקווה שלא דומים לה יותר מדי..... לדפוק ת`ראש בדברים הא? בדיוק מה שאני עושה בזמני הפנוי! זה ולהציק לליאת כמובן.....

S.Riddle

New member
ועוד משהו...

אני גם כותבת פאנפיק! יש לי בנתיים רק פרק וחצי אבל יש לי אחלה רעיונות, ודי בקרוב מאוד יהיה לי מוקלד את פרק 1 אז אני אשים אותו פה כדי שתוכלו להגיד לי כמה הוא גרוע.... ^_^

LuNaTiC

New member
גם אני כותבת פאנפיק... ואפילו...

אהבו אותו... *מקיאה* אני חוששת שהלילה זה יקרה. הלילה אני אכתוב את הפרק השלישי. *מצטמררת כשחושבת על הפאנפיק* ^_& נכון שזה יוצא נחמד? המממ פיס אן לאב, -ענבל-

Nagini Potter

New member
שאלה ששאלתי גם אתמול.......

אני כותבת סיפור קצר בהשראת הארי פוטר, אבל הוא לא ממש קשור לנושא..... אני צריכה כמה תגובות של כמה חבר`ה שלא חברים קרובים שלי (יעני שיכולים להגיד לי שזה חרא בלי להעליב אותי) אני יכולה לפרסם את זה פה למרות שזה לא קשור לנושא הפורום? שאלתי גם אתמול ואף אחד לא ענה לי........ Nagini Potter

Nagini Potter

New member
טוב אני מקווה שכולם מסכימים......

......ולא רק טל...... השתמשתי בשם נגיני סתם כי הוא יפה, אין שום קשר לנגיני מהארי פוטר, באותה מידה יכולתי לקרוא לדמות שלי זרובבלה, אין לזה שום משמעות........ אני שולחת רק את ההקדמה, כי זה הדבר היחיד שיחסית מוכן...... ובבקשה את הביקורת להגיד בעדינות, טוב? Nagini Potter

PopPy

New member
לא מסכימה!

לא מסכימה לזה שאני לא מצליחה לראות את זה :-( טוב לא נורא בטח עד הבוקר זה יסתדר... מצטערת, הגיע הזמן להתנתק מהאינטרנט ולשבת לכתוב, היום זה יהיה יותר מעניין כי היום (ישנתי עד 12:00, למה ציפיתם? ;-) ) התעוררתי לאחר חלום HP טרי ומזעזע במיוחד :) לילה טוב, |S| פופי |S|

Nagini Potter

New member
אווווופס! סליחה! סליחה!

שלחתי את הקטע ואז גיליתי ששמורה לי גירסה ערוכה של הקטע הזה!!!! הרבה יותר קל לקרוא!!! אז אני שולחת עכשיו את הגירסה הערוכה, תקראו את זאתי Nagini Potter

laliv

New member
זה מהמם

זה פשוט מקסים. אני לא חושבת שפגשתי מישהו שיש לו כשרון כזה לכתיבה. אם לא היית אומרת שאת כתבת את זה עוד הייתי חושבת שזה קטע מספר אמיתי (ומוצלח במיוחד) :) תמשיכי לכתוב ותפרסמי את זה בפורום כי אני באמת רוצה לדעת מה קורה בהמשך!

LuNaTiC

New member
לליב!!

אז מה לי אין כישרון כתיבה??? *סניף סניף* טוב נו אז הסיפור הזה היה כל כך יותר שווה משלי.. בעע זה היה באמת סיפור טוב!!

S.tal

New member
אופס...

שוב נשלחה לי הודעה לא גמורה...! אבל רק רציתי להגיד שהסיפור ממש יפה! ואת באמת מוכשרת לכתיבה! תמשיכי לכתוב. טל, t@l

למעלה