שלום לכולם:)

• פותח הנושא tofy
  • פורסם בתאריך

tofy

New member
שלום לכולם:)

יש לי שתי שאלות. אחת, פיספסתי את הפרק האמצעי בטרילוגיה עם שבט החתולים ההוא, כלומר-פרק 66. לא ראיתי. מה הלך שם? שאלה נוספת היא למה באמת לסשומארו המושלם חסרה יד? אני זוןכרת שזה מזמן כך, אבל..למה? מי? מתי? שאלה אחרונה היא באיזה פרק אינויאשה נמצא בעולם של קגומה, שם כובע ומגיע לבית הספר שלה?

DarkBrownLynx

New member
לגבי בשאלה האחרונה אני לא יודעת

לסאשו חסר יד כי אינו קרט לו אותה בקרב, והפרק שאת אמורת זה הפרק שהיה שלשום?

harar8

New member
בקשר ל76

שחכתי
אבל בקשר לשתי השאלות האחרות אני יודעת
1. באחד מהפרקים הראשונים 6 או 7 סאשומרו נילחם נגד אינויאשה ורצה לדעת איפה הקבר של אבא שלהם אז הם הגיעו לשם ושמה הייתה טסאיגה אינויאשה נילחם עם טסאיגה בפעם הראשונה אבל לא שלט בה טוב אז סאשומרו נהפך לכלב ענקי ובאותו זמן טסאיגה השתנתה לחרב ענקית (אינויאשה כל הזמן משנה אותה אם הוא רוצה להגן על מישהו) וכך הוא הצליח לחתוך לו את היד. 2.
זה בפרק 82. זה מוזר זכרתי מה היה בפרקים הקודמים ופרק 76 שחכתי כי זה היה קצת מסובך

tofy

New member
יה, תודה! איזה כייף..אוטוטו הפרק

הזה..חיכיתי לו הרבה..

Yoley

New member
תשובה

1. בפרק 76, אם אני זוכרת נכון, אינויאשה, קוגה וסאשי מגיעים לכפר של החתולים וכל אחד מהם נלחם בחתולים בזמן כלשהו. מירוקו וסאנגו נופלים בשבי ופוגשים את קאגומה בכלא, שבו יש עוד הרבה אנשים שחיו פעם בכפר הזה, והחתולים רוצים לתת אותם כקורבן לשד הגדול שיקום לתחיה. אינויאשה שומע ממיוגה שלפני יותר מ-50 שנה לאבא שלו היה סיכסוך עם החתולים ובגלל זה הם רוצים לנקום בו, ואז הוא שומע מג'אקן שלפני 50 שנה, כשהוא היה מרותק לעץ, סשומארו נלחם נגד החתולים והתאכזב כשאינו לא בא לעזרתו. זה פחות או יותר מה שהיה בפרק... 2. לגבי היד של סאשי: בפרק 7 כשאינו נלחם נגדו עם טסאיגה, סאשי שינה צורה לכלב, ואינו חתך לו את הרגל הקדמית. ואז כשהוא חזר לצורת אדם, היתה חסרה לו יד... -_-

ZuzuGirl

New member
אמממ...

בפרק השני בטרילוגיה לא היה משהו מיוחד סאשומארו הגיע ואמר לאינויאשה שהוא לא צריך עזרה ושלא יתערב תפסו את מירוקו וסאנגו והכניסו אותם למחסן הזה עם כל אלה שהם רוצים להקריב בשביל המנהיג שלהם(וקאגומה שם)ג'אקן סיפר לאינויאשה מה כל הסיכסוך הזה בין שדי החתול לסאשומארו (הוא השלים לו חלק ממה שמיוגה סיפר לו) ושזה בעצם קרה בזמן שהוא היה מרותק לעץ...אח"כ ג'אקן ואינויאשה הלכו לטירה של שדי החתול כדי להילחם וככה זה נגמר. היד של סאשומרו חסרה לו מאז הקרב שלו עם אינויאשה בקבר של אבא שלהם כל טסאיגה.

למעלה