שלום לכולם!!!

יונצוק

New member
שלום לכולם!!!

אובחנתי כחולת פיברומיאלגיה בתקופת השירות הצבאי שלי (כמובן לאחר ייסורים רבים וחוסר אמון מוחלט מצד כולם) וכעת אני צריכה להגיש עבודה במסגרת לימודיי האקדמיים וברצוני לעשותה בנושא הפיברומיאלגיה בכדי אולי לעורר קצת את תשומת לב האנשים למחלה ולהרחיב את ידע הציבור. לשם כך אני זקוקה לטבלת נתונים מפורטת על המחלה (ועדיף שתופיע כקובץ "אקסל"). לאחר יום שלם של חיפושים אחר טבלה שכזו, נואשתי ולכן אני מבקשת את עזרתכם האדיבה. באם למישהו מכם יש טבלה כזו או שיודע היכן אוכל למצוא טבלה, אודה לכם מאד !! הנושא דחוף ביותר.... המון תודה מראש [email protected]

יונצוק

New member
יש לציין כי

הנתונים המופיעים בגוף הטבלה צריכים להיות נתונים מספריים כלשהם....

dorgad

New member
יונצוק, לא ברור לי באיזו טבלה מדובר

ומדוע היא צריכה להופיע דווקא בפורמט אקסל (לא זכור לי שנתקלתי בדבר כזה...). קיים חומר רב בנושא - תמצאי אותו בקישורים של שלושת הפורומים ובאתרים של עמותת אס"ף ושל מאיה גור. דור

יונצוק

New member
שלום דור

ותודה על התגובה.... אולי, לא הבהרתי את עצמי כמו שצריך... אני מחפשת טבלת נתונים מספריים (יכול להיות למשל נתוני מספר החולים במדינות שונות, האם נשים/גברים וכדומה). הטבלה יכולה להופיע גם כקובץ word אך לי פשוט יהיה יותר קל לעבד נתונים ישירות מטבלת excel מכיוון שאני בכל מקרה אצטרך להעביר את כל הנתונים שאמצא לטבלת excel. כמובן שביקרתי באתרים של עמותת אס"ף ומאיה גור אך לא מצאתי שם אף טבלה רלוונטית.

B Positive

New member
תנסי אולי לפנות טלפונית לרופאים

שמבצעים מחקר בתחום. אני יודעת על דר' אבלין ופרופ' בוסקילה (במקרה שלו יש לו צוות מחקר, אני אעביר לך מספרי טלפון במסר). אני בטוחה שהם יוכלו לסייע לך. יותר מכך, תנסי ליצור קשר טלפוני עם נציגי אס"ף, אם תקבלי את בירכתם, אני בטוחה שהרופאים ישמחו לשתף פעולה במטרה לקדם מודעות. ואולי גם תוכלי לשתף אותנו בתוצאה הסופית... נשמח לקבל מידע.

dorgad

New member
הבנתי. לא זכור לי שנתקלתי איפשהו

בנתונים כמו שאת מבקשת. ההתייחסות היא תמיד לשיעור החולים בכלל האוכלוסייה, בלי פירוט של נתונים פר מדינה. דור

למעלה