שלום לכולם!

• פותח הנושא yurim
  • פורסם בתאריך

yurim

New member
שלום לכולם!

במשך זמן מה אני עוקב אחרי הפורום ולפעמים זרקתי הערות.... ואני רוצה להציג את עצמי: שמי אורי אני גר בגליל ואני ממגם מלידה הגימגום שלי הוא בינוני יותר לכיוון קל... ממה שקראתי בפורום המצב שלי קצת שונה : אין לי שום בעיה לדבר עם אנשים להרים טלפון למקומות שאני לא מכיר וכו' אפילו הדרכתי בהשתלמות במהלך הצבא למרות הגמגום(אחרי השחרור המפקד שלי אמר לי שהוא בהתחלה חשש שזה יפגע לי בביטחון אבל זה אפילו עזר..) התחום הבולט שבו הגמגום מפריע לי (מאוד) זה בליזום שיחות עם בנות....ללא מגמגמים יש בעיה שהם צריכים לחשוב מה להגיד ולי יש גם בעיה של איך להוציא את זה מהפה....:) הטיפול היחיד שהייתי בו זה במסגרת הצבא במכון הרעש בצריפין(עם אבי) ואני לא מרגיש שזה עזר לי בכלל מכוון שהוא התמקד בחלק הפסיכולוגי ועם זה אין לי ממש בעיה.... האם כדי לי בכלל לעבור טיפול כלשהו? האם זה שווה את ההשקעה(הכספית)? אני מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה העיברית ואני אהיה קרוב להדסה...

אגב..

הטיפול בצריפין שהזכרת, על מה עובדים? וזה עוזר איכשהו..? כי בזמנו גם אני יתחלתי כביכול את הטיפול שם, אבל תארתי לעצמי שזה לא בידיוק יעזור, כי אחרי הכל זה כמו טיפול רגיל אצל קלינאי תיקשורת (למרות שהוא אהב להחמיא לעצמו אם כל הידע שכביכול יש לו) ולהיות בטיפול של 45 דקות (אם אני לא טועה) בערך 20 אנשים לא ריאלי כל כך שיעזור גם..

yurim

New member
זה לא ממש עוזר...

מדברים באופן כללי על גמגום ועל דרכי התמודדות...לא משיהו רציני

a9981

New member
למרות שזה נחמד...

לפגוש אנשים אחרים במצבך.

למעלה