שלום לכולם

שלום לכולם

שלום לכולם אני חדש כאן ואני חולה אפילפסיה המחלה התחילה לי בגיל 21 בערך (עכשיו אני בן 22).

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני מקווה שתמצא כאן בית חם. אתה מוזמן לשתף אותנו

בילבול

הנושא הזה מאוד מבלבל אותי אני לא יודע אם זה אומר שעכשיו אסור לי לעבוד בעבודות פיזיות חוץ מזה רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם זה שהדפלפט גורם לעייפות והייתי רוצה לדעת אם יש איזו שהיא תמיכה מהמדינה (ביטוח לאומי או משהו כזה).

חייםלוי

Member
מנהל
אם אתה בשלב הראשוני של לקחת התרופה

הגיוני שאתה סובל מעייפות. כמעט כל התרופות האנטי אפילפטיות גורמות לעייפות ולנמנום בהתחלת השימוש. עם הזמן הגוף מתרגל לתרופה והעייפות נעלמת. זה שהנושא מבלבל אותך זה טבעי. אני מצע שתקרא בפורום אחורה ותראה מה אנשים אומרים על המחלה. בדר"כ חולי אפילפסיה יכולים לעבוד בכל תחום אחרי שהם מתאזנים, כלומר לא מקבלים התקפים כתוצאה מהטיפול התרופתי.

אהלן נזיר

הכול תלוי במצב,האם אתה מאוזן? אין בעיה עם עבודה פיזית, צריך רק להזהר, בהתאם לסוג האפילפסי, שבמיקרא נפילה לא יקרה נזק. אתה צעיר , לכן תמשיך במסלול שתיכננת, תלך ללימודים , ואל תוותר למרות העיפות. האפילפסי התחיל בצבא?

נזיר

אתה מבקש מהרופא , או יותר נכון דורש את סוג האפילפסי, רושם את זה על ניר באותיות באנגלית במקום, ומבקש מהרופא לעזור לך לכתוב את השם בלי שגיאות כתיב. בנוסף - לידיעתך יש מיקרים שאפילפסי מתעוררת עקב פעילות בצבא, לדוגמא: עיפות יתר.

סוג האפילפסיה

זה באמת התחיל לי בצבא עקב חוסר שינה השאלה אם אני יכול לתבוע את הצבא על זה , הרופא שלח אותי לבדיקות דם ובדיקות eeg תוצאות ניראה בחודש הבא

welcome

u will enjoy here :)

spikish

New member
ברוך הבא ובקשר לביטוח הלאומי

אם האפילפסיה התחילה בזמן שהיית חייל , יכול להיות שהגורם להתפרצות הוא השירות הצבאי. עד 3 שנים מהשחרור אתה יכול לתבוע את הצבא (יש להם טפסים מתאימים). במקרה ואתה מוציא נכות מהביטוח הלאומי - אינך זכאי לתבוע את הצבא. אני בטוחה שאנשים פה יותר בקיאים ממני בכל מה שקשור להתנהלות מול הביטוח הלאומי ויוכלו ליעץ לך, בהצלחה

למעלה