שלום לכולם...

danielmw

New member
שלום לכולם...

אני דניאל, חדש פה כפי שאתם רואים.... לצערי, התגליתי רק לאלאניס לפני חצי שנה אבל למדתי כבר הרבה מאד עליה ואני פשוט חולה עליה. בהתחלה הייתי מוריד את השירים בשביל לשמוע אותם עד שהחלטתי שאני מתחיל לקנות דיסקים. יש ברשותי את JLP, So called chaos ואת SFIJ ו undeer rug swept. למרות שאני יודע שיש כמעט כל פורום אפשרי, התגליתי לפורום הזה רק לפני שבוע ורק עכשיו החלטתי לכתוב ואני מקווה שיהיה לי זמן לכתוב הרבה בעתיד. אז יאללה, עוד מעריץ נכנס לפורום... אתם נראים לי אחלה אנשים בינתיים....

זה רק בנתיים חכה עוד קצת ותראה

יש פה מפלצות
ברוך הבא

Rוית

New member
ששש אל תגלה על ההתחלה ../images/Emo8.gif

ברוך הבא דניאל, מקווה שתהנה~!

AlanisJunkie

New member
לא יפה ככה לדבר עלי מאחורי הגב../images/Emo8.gif

ברוך הבא, דניאל...

danielmw

New member
חחח תודה לכולם....

אהה ושכחתי לרשום, אבל אני בן 18 ומרעננה..3 חודשים בצבא.. ואם אתם רוצים, אז יש לי גם איסיקיו ומסנג'ר... ICQ #51384301 messenger- [email protected]

j u n k

New member
צעיייייייייייר

חחח סתאם
(כן זה בערך הרגע ששבו מנהלי הפורום יורדים עליי ועל צעירותי). ...ברוך הבא לפורום , או יותר נכון לטירה האפלה, יש כאן יצורים אז תזהר. מואהאהאאה

danielmw

New member
חחח שונא שאומרים לי צעיר

אבל חפיף....צעיר צעיר אבל אני תמיד צוחק עליהם כשאני הולך הביתה לפניהם.

Kill Bernard

New member
../images/Emo6.gif כן כן.

לא כולנו למודי נסיון חיים רב כמוכם..
וברצינות, הבדלי חצי שנה שנה? הא. מי שאוהב את אלאניס הוא מספיק חכם בשביל שעניין הגיל יפסיק להיות הגורם החשוב.

shikma r

New member
אנשים גועל.אל תתקרב.

אין להם טעם במוזיקה,יש להם בעיות שמיעה,חסרי לב ורגש והם עיוורי צבעים. ברוך הבא. חגור את חגורת הבטיחות כי לפניך מסע של התמכרות ארוכת שנים.

למעלה